{ Bildedryss fra kakekurs // Balsam Kurs }

SOM jeg gleder meg til høstens kakekurs!!

Tidligere denne uken hadde jeg kurs hjemme hos en NYDELIG brud som ønsket hjelp til å lage sin egen bryllupskake; elsker slike private kurs! Det er så utrolig gøy å få lov til å ta del i forberedelsene til en så stor dag! ♥ Kaka blei KNALLFIN; og tenk så gøy å kunne fortelle at hun hadde laget sin egen bryllupskake!! Hun hadde aldri laget marsipanroser før, hele kaka blei knallfin – gleder meg til å vise bilder! =)

Om du ikke var klar over det holder jeg også private kakekurs; da kommer jeg hjem til deg og hjelper til med forberedelsene til selskapet ditt! Jeg kan hjelpe&lære hvordan lage din egen bryllupskake, ordne istand til barnedåp, konfirmasjon, jubileum osv osv. Enten en hovedkake,et dessertbord – eller hva du ønsker =) Vi tilpasser innholdet på kurset helt etter hva du ønsker! =) Send meg gjerne en email om det høres spennende ut; ToneroseDesign@gmail.com ♥

Men, tilbake til det jeg egentlig hadde tenkt til å skrive om i dag!

Jeg kom over disse herlige mobilbildene fra tidligere kurs i Kristiansand – i regi av de fanastiske jentene bak Balsam Kurs! =)

Kakekurs er KJEMPGØY, jeg er utrolig takknemlig for alle som har deltatt på disse!!

Det er så utrolig gøy å se alt det vakre alle deltakerne lager, og ikke minst synes jeg det er utrolig givende å se hvor stolte alle blir av det de lager!!

#takknemlig

Veldig mange kommer på kurs, og har kanskje aldri farget marsipan tidligere – aldri laget en marsipanrose osv. Eller så har de laget marsipanblomster før, men føler det er noe som “mangler”, at rosene ikke blir helt slik som de skulle ønske. Og da er det jo utrolig gøy å komme med tips og vise hvordan de kan gjøre det – eller små tips/endringer (som har så masse å si!) til hvordan rosene kan bli mer virkelighetstro osv osv.

Heldige meg som får lov til å jobbe med dette!

Bildene av disse vakre jentene er fra kurs i regi av Balsam Kurs, hjertelig takk for fantastisk herlige kurs jenter! ♥

Når jeg holder kurs i Mjøndalen (like utenfor Drammen) er vi vanligvis ikke så mange som dette, men når jeg reiser rundt og holder kurs i regi av andre er vi max 10 stk tilsammen. Fordelen med å være så mange er at det er enda flere å prate med, og alle kan bli kjent med enda flere kakeglade jenter. Fordelen med å være færre (slik som her hjemme) er at jeg blir enda bedre kjent med de deltakerne som kommer – så det er fordeler med begge deler =)

Vet igrunnen ikke helt hva jeg liker aller best, hihi! ♥

Kjempegøy begge deler!

Se så UTROLIG lekre kakene blir!!

Wow!

De jentene som har kaker hvor det er store marsipanroser, callaliljer og andre blomster har vært med på både blomsterkurs og trekke-kake-kurs samme dag, mens de som ikke har roser på kakene sine kun har vært med på ettermiddagskurs; trekke-kake-kurs.

Såååå skjønn! Elsker fargene også =)

Sjekk de rosene!!

Ja, og resten av kaka er selvsagt også nydelig =)

Det blir altså så utrolig mange lekre kaker på disse kursene!

Helt herlig!! ♥

HJERTELIG tusen takk for invitasjonen tilbake vakre Anne Kristin og Hilde!

En ære å få lov til å holde kurs sammen med dere igjen! ♥

Og ikke minst; HJERTELIG tusen takk til alle de vakre jentene som deltok på kursene – jeg er utrolig takknemlig!! ♥

Har DU lyst til å være med på kakekurs?

Du trenger INGEN erfaring fra tidligere! =) Du finner mer info om kakekurs HER, eller så er du selvsagt hjertelig velkommen til å sende meg en email på ToneroseDesign@gmail.com om du lurer på noe =)

Håper vi sees! ♥

Har du lyst til å være med på andre type kurs i Kristiansand tilbyr Balsam Kurs masse spennende type kurs, du finner nettsiden deres HER =)

Ønsker DEG en vidunderlig dag videre!

Stor klem =)

 

// datoer for høstens kurs finner du HER  – velkommen! ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...