Bildedryss God Morgen Norge-kaka { Modelert MarsipanPynt }

KL5A4270_god_morgen_norge_tv2_kake_marsipankake

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I kveld kommer et lite bildedryss av kaka jeg hadde med til GodMorgenNorge-gjengen!

KL5A4278_god_morgen_norge_tv2_kake_marsipankake

Da jeg ble invitert til TV2 (supergøy!) var planen å vise frem et kakebord/sweet table på God Morgen Norge, og jeg sto helt fritt til design/tema på bordet. Dermed designet jeg et nøytralt kakebord – men tenkte det var gøy med en litt personlig kake!

KL5A4284_god_morgen_norge_tv2_kake_marsipankake

Jeg laget en 3etg kake, trakk den med ekstra hvit marsipan, og airbrushet fargene på denne. Øverste etasje sprayet jeg blå (“himmel”), midterste etasje gikk ifra lyseblått til hvitt, og nederste etasje dus rosa. Deretter festet jeg marsipan-sol, skyer, gress og blomster på kaka. Alt laget i marsipan, og farget før jeg festet det på kaka (festet med bittelitt vann)

KL5A4277_god_morgen_norge_tv2_kake_marsipankake

I forkant modelerte jeg “den harde kjernen”/et knippe av GMN-gjengen i marsipan, tenkte det ville være personlig og artig å ha med de på kaka! Jeg forsøkte å lage de personlige, og hente inn “typiske” og morsomme detaljer. Herlige Signe modelerte jeg igang med trening, siden vi alle får følge henne igang med trening nå på GMN ♥ Ja, all pynt er marsipan – med unntak av hudfarge – her har jeg brukt hudfarget fondant ifra herlige Kakeboksen.no (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt)

KL5A4288_god_morgen_norge_tv2_kake_marsipankake

Wenche lager selvfølgelig deilig mat, og for å få kaka litt artig modelerte jeg henne som at hun mister det hun bærer – med Reidar som kommer til unnsetning og hjelper til. Hihi, hvorfor ikke? KL5A4275_god_morgen_norge_tv2_kake_marsipankake

På toppen av kaka plasserte jeg Isabella, selvfølgelig i en “vær-setting”. Hihi! Det blåser kraftig, med paraply i hånda, og står i en søledamm iført gummistøvler. ♥

KL5A4270_god_morgen_norge_tv2_kake_marsipankake

Finn vanner blomster, og ramler/bommer – og vannet havner i håret på vakre Vår. Hihi! Peter er også med, han sitter og klapper for/heier på Signe som trener!

Det var det hele for i dag spør om du lurer på noe! Jeg har laget kaka på en cake drum (ifra FestFabrikken, og rundt kakefatet har jeg festet et lite blondebånd – med en bling-spenne midt foran for å matche resten av kakebordet)

GMN-logoen på toppen av kaka er forresten også laget av marsipan, som nesten all annen pynt! ♥ Husk å lage marsipanpynt som du vil at skal tørke i fasong/stivne noen dager i forkant, dermed tørker marsipanen nok til å kunne stå oppreist. 

Ønsker deg en fortsatt HERLIG kveld!

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

2 Comments

 • Barnelykke on October 1, 2013

  Hei

  Det er jo bare helt underbart!!
  Alt det du får til er helt ….. målløs rett og slett 🙂

  Digger!!!

  Klem
  Birte

  • Tonerose on October 9, 2013

   Hei Birte!

   Hjertelig tusen takk skjønne deg! ♥

   Ønsker deg en HERLIG dag!!

   Stor klem =)

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...