{ Bildedryss HalloweenParty-invitasjoner + DIY hvordan lage forheksede sopelimer }

Så koselig med så utrolig mange fine tilbakemeldinger på HalloweenParty-invitasjonene vi laget!

Jeg er så heldig som har så herlige lesere – HJERTELIG tusen takk! ♥

Som allerede nevnt er disse invitasjonene til klassefest for Lukas, og da vi gikk igang med å lage de fant vi ut at det kunne vært gøy å lage noe litt utenom det vanlige… Siden vi skulle lage såpass mange (25stk) fant vi ut at det var en god idè å lage noe som ikke trengte å koste så mye – dermed passet det perfekt å finne det vi trengte ute i naturen!

Til kosteskaftene har vi brukt pinner, strå til kostene, og hamp til å knyte det hele sammen =)

Siden Lukas skulle ha de med seg i sekken til skolen fant jeg ut at det kunne være lurt å pakke inn kostene, dermed var det litt større sjanse for at de kom helskinnet frem. Dermed designet jeg små “skilt” til å feste utenpå posen også, for å gjøre det hele litt “skumlere”…! =)

Først designet jeg selve invitasjonen i Photoshop, printet ut rett antall og klippet de fra hverandre. Jeg laget disse forholdsvis små slik at de enkelt kunne få plass på en liten sopelime =)

Jeg kan legge ut disse invitasjonene til gratis print om det er noe som har lyst til å lage tilsvarende, si ifra! =) Jeg printet de ut i størrelse 10x15cm, men om man dropper å lage sopelimene kan disse selvsagt kopieres opp i feks a4 eller a5 størrelse og være kule invitasjoner i seg selv om man ønsker å gjøre det litt raskere/enklere =)


 

Dermed var det bare å gå igang med å lage forheksede sopelimer, haha! Dette tok litt tid siden vi skulle ha så mange, men de er enkle å lage =) Jeg og småtassene gikk på jakt ute, pinner var enkle å finne – stråene brukte vi litt lengre tid på å høste inn. =)

Jeg kuttet til pinner i passe lengde, samt kuttet opp alle stråene ca like lange. Deretter tok jeg en liten bunt strå som jeg knøt fast til enden av pinnen – og en sopelime var klar! =) For å “forhekse” de litt malte vi de såvidt det var med litt regnbue-glitter også – litt tryllestøv må vite, hihi =) (vi brukte litt decopagelakk (blir klar når tørker) og drysset glitter over)

Da alle sopelimene var klare festet jeg små navnelapper til hver av de, slik at det ville være enkelt å få delt ut en invitasjon til hver av barna.

Her laget jeg små navnelapper som jeg printet ut på vanlig ark, klippet fra hverandre og teipet til sopelimene med dobbeltsidig teip.

Jeg tok teip på baksiden av lappene, og festet de deretter til sopelimen.

Deretter avsluttet jeg ved å klippe bort en V i enden av navnelappen slik at det skulle ligne litt mer på et flagg =)

Deretter fant jeg fram en invitasjon (printet på vanlig ark), denne rullet jeg sammen og knøt fast med et silkebånd. (smalt svart silkebånd fra Søstrene Grene)

Invitasjonen knøt jeg deretter fast til sopelimen med litt mer silkebånd, og avsluttet med en liten sløyfe.

Siden Lukas skulle bære med seg invitasjonene til skolen i skolesekken fant jeg ut at det var lurt å pakke inn hver enkelt invitasjon, og la de derfor i små cellofanposer. Jeg hadde ingen poser som passet perfekt, dermed brukte jeg bare vanlige a4 – størrelse som jeg deretter brettet i to og festet sammen med bittelitt dobbeltsidig teip.

Cellofanposene har jeg forresten kjøpt på Søstrene Grene for lenge siden, men tror feks FestFabrikken etc har slike i ulik størrelse

For å pynte de opp litt mer designet jeg små skilt jeg kunne feste på toppen av hver cellofanpose, disse festet jeg også med dobbeltsidig teip =)

“Er du modig nok…?”

Hihi!

Alle invitasjonene klare til utlevering =)

Si ifra om noen vil ha gratis design av invitasjoner, jeg kan godt dele det på bloggen om noen ønsker =)

Håper dagens innlegg var til inspirasjon!

Happy Halloween!

Stor klem =)

// mer inspirasjon til halloween finner du dette samlet HER

// gratis print finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...