{Bildedryss} ValentinesDagKortlaging&KjeksdekoreringParty

IMG_3666 2

Velkommen til ToneroseDesign ♥  I dag kommer omsider bildedryss av playdate turned into Valentine-dag-kortlaging-&-kjeksdekorering-party vi hadde i forkant av ValentinesDag! Om du ikke har tittet innom her hos meg tidligere, fant jeg plutselig ut at det kunne være gøy å forberede littegrann til en playdate vi hadde avtalt. Og det ble knallsuksess! Søte smågutta storkoste seg, og det gjorde vi også! HER kan du lese mer om forberedelsene, og om du klikker deg videre på dagens innlegg kan du se bildedryss av selve partyet… Tilsvarende party anbefales på det varmeste!

IMG_3609

Jeg dekte på spisestuebordet, og hver liten deltaker fikk hver sin lille skål ifra søstrene grene. Oppi denne blandet de selv melismasse, og valgte ønsket konditorfarge på denne. Gutta er alle i alderen 3år og yngre, men trass i at de er ganske små fungerte alt helt topp.

IMG_3531

På hver kurvert hadde jeg i tillegg plassert en liten geletube ifra DrOetker (fra matbutikken), og det var veldig stas & enkelt å skrive/pynte med disse.

IMG_3614

Midt på bordet plasserte jeg ulik strøssel ifra DrOetker i små vakre cupcakeformer ifra FestFabrikken, og også nonstop, lovehearts etc. Supersøt kjekspynt!

IMG_3612

Tidligere på dagen bakte jeg og gutta vaniljekjeks, perfekte til denne bruken – søte og milde, og holder seg fint i mange dager.

IMG_3643

Lukas i dyp konsentrasjon! ♥ hihi.

IMG_3669

IMG_3662

Da gutta begynte å bli fornøyd med kjeksdekorering ble det en lekeøkt, og deretter hadde de lyst til å gå igang med kortlagingen. Perfekt å dele det opp litt, nå som de er såpass små fungerer det best! ♥ (for oss, iallefall!)

IMG_3670

Til kortlagingen hadde jeg funnet frem ulik farget kartong, klistremerker, printet ut litt bamser, hjerter etc, fargestifter, glitterlim – og ikke minst; stempler. Stempling og klistremerker var uten tvil mest populært ♥

IMG_3619

Oppi mini-melkekartongen til minstemann hadde jeg fylt opp med cheerios – det likte han ja! ♥

IMG_3656

De “store” gutta fikk hvert sitt kinderegg – midt i blinken!

IMG_3652

Det var det hele for i dag – jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! Vi kommer nok til å gjenta suksessen med ValentinesDagParty – supergøy!! ♥

IMG_3543

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos i dag – det synes jeg er kjempekos!

IMG_3677

De ferdig dekorerte kjeksen la vi forresten i søte cellofanposer – kjempekjekke&søte til spiselige gaver! (kode ToneroseDesign gir 5% rabatt)

Jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply