{ Bursdagskake i hvitt og turkis // mange små biler! }

IMG_3750_bursdag_kake_barnebursdag_bil

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens bildedryss er av ei bursdagskake jeg var så heldig å få lage til søte sønnen til herlige Michaela – hun som tar så skjønne fotografier!! (www.gullungene.no) Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_3755_bursdag_kake_barnebursdag_bil

Denne kaka er trukket med sukkerpasta, og all pynt er også laget i sukkerpasta – dette grunnet allergi. Fargevalget for bursdagen var turkis og hvitt – herlig rent!

IMG_3749_bursdag_kake_barnebursdag_bil

Jeg fikk i oppdrag å lage en bilkake, gjerne med en liten bil til hver av alle barna som kom i bursdagsfeiringen; og det var det jo klart jeg kunne! Dermed valgte jeg å lage en bilbane – tenkte det kanskje var gøy! Og perfekt med tanke på alle bilene som skulle plasseres på kaka.

IMG_3757_bursdag_kake_barnebursdag_bil

Veiene, skilt etc er som nevnt laget av sukkerpasta – ved å lage pynten litt i forkant kan du lage den i fasongen du ønsker, fordi den vil stivne slik du plasserer den, og dermed kan du lage broer etc etc. Perfekt!

IMG_3753_bursdag_kake_barnebursdag_bil

Håper skjønneste William ble fornøyd – hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka herlige Michaela! ♥

Tusen takk for at DU tittet innom bloggen min i dag, jeg håper det var til inspirasjon! Ønsker deg en PERFEKT dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...