Bilkake – kopi av ekte racerbil

IMG_2117

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Husker dere for en stund tilbake dag jeg laget denne arkeologi-bursdagskaka? Jeg var så heldig å bli spurt av samme herlige dama, om jeg ville lage bursdagskake til barnebarnet – og det var det klart jeg ville! ♥ Ønsket var en bilkake, og bursdagsbarnet ville ha en kopi av bilen til fadderen sin – som er stor på bilsport i USA. En utfordring jeg gjerne prøvde meg på, såklart! Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_2130 2

Kaken er vaniljekake med sjokoladekrem, som jeg har sjært i fasong etter bil-bildene jeg fikk tilsendt. Deretter trakk jeg kaka med et lag sjokoladekrem, og deretter marsipan farget i ulike farger.

IMG_2123

Jeg har preget linjer i marsipanen, og feks speil og hjul laget jeg i forkant slik at det rakk å stivne.

IMG_2128

Hjulene er marsipan, og “skruene” er sølv sukkerperler. Jeg har malt en del på kaken også, det var mye reklame etc på denne! (malt likt som bildene) Den metalliske rødoransje fargen fikk jeg ved å blande flere ulike farger, og spraye med pearl-spray! (rabattkode ToneroseDesign gir 5% rabatt) Jeg synes det fungerte kjempebra ♥

IMG_2114

Ikke så enkelt å se på disse bilene, men jeg plasserte ekte (ikke-spiselige) bittesmå lys i lyktene, og det var det første som ble kommentert da kaka ble henta. hihi. Gøy!! Det er klart bilen må ha ekte lys i lyktene ♥

IMG_2130 2

Det var det hele for i dag, jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon. Takk for at du tittet innom!

Jeg håper du får en fortryllende dag! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

8 Comments

 • Kristina on January 29, 2013

  Helt utrolig!! Jeg måper 😮

 • anette on January 29, 2013

  hei hei 🙂 oi så stilig 😀 😀 😀 helt rååå kake !!!
  du er så fantastisk kreativ Tone, helskjøt dette!!!!:D

  klemmer anette:)

  • Tonerose on February 10, 2013

   Hjertelig tusen takk herlige Anette!!! =)

   Herlige positive skjønne Anette!!

   Stor klem!

 • Mette on January 28, 2013

  Wow! Du er helt fantastisk flink!
  Mer kreativitet og perfeksjonisme skal man lete lenge etter =)

 • Firdevs on January 28, 2013

  Kjempe kult vil veldig gjærne se åssen du skjærer ut fasongen på kaken?

  • Tonerose on January 28, 2013

   Hei Firdevs,

   Tusen takk! ♥ Jeg tok desverre ikke bilder underveis på denne kaka – men jeg skal ha det i bakhodet ved eventuell neste kake som skjæres i fasong! =)

   Stor klem!

Leave a Reply