Blå & Brun Babykake

IMG_5763

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens kake er en babykake jeg laget til en skjønn liten prins – jeg synes det er så kos med slike babykaker! Kaker til barnedåp/barnevelsignelse/navnfest kan man ha mange nusselige detaljer på – elsker det ♥ Herlige mamma’n hadde blått og brunt som fargevalg til den store dagen – lekkert! Hun er glad i engler og ville gjerne integrere dette i kaka ♥ Dermed modelerte jeg skjønne lille gullungen liggende inni et par engelvinger, ikledd herlige strikka/hekla antrekket ifra nyfødtfotograferinga. Nusselige lille prinsen!!

All pynt laget i marsipan, silikonform til å lage bokstavklosser etc får du kjøpt på nettet – jeg har begynt å legge inn litt linker under fanen “mine favoritter” for de som har etterspurt dette ♥ Kakefatet har jeg også trukket med marsipan, og brukt stempler etc for å prege mønster i dette.

Kjempekos at du tittet innom bloggen min i dag – ønsker deg en VIDUNDERLIG dag!!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply