{ Bleiekake // gjør det selv // bleiesykkel }

bleiekake gutt motorsykkel[32] bleiesykkel

Visste du at det ligger trinn-for-trinn av ulike bleiekaker på bloggen? Dermed er det veldig enkelt å lage tilsvarende selv! Du finner oversikt over alle bleiekakene som ligger på bloggen HER, direktelink til sykkel som du ser over finner du HER. Selv elsker jeg å ha med bleiekake i gave om jeg skal i barselvisitt – GARANTERT noe de nybakte foreldrene og babyen trenger!! …og aldri får for mye av ♥

Også supre gaver i babyshowers =)

Ønsker deg en fortsatt deilig lørdag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...