ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Bleiesykkel { Inspirasjon & Trinn-for-trinn Bleiekaker }

bleiesykkel_diy_bleiekake_diapercake_diaperbike

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Nettsiden min er under stadig oppbygging, det tar litt tid å få den slik jeg har lyst – og ikke minst lære meg hvordan jeg gjør det! hihi. Men sakte men sikkert blir den forhåpentlig enklere å navigere seg rundt i. Jeg er igang med å lage drop-down-menyer (?) – og en av menyene er nå blitt “bleiekaker” (Velg fanen Tips&Inspirasjon – og deretter Bleiekaker) Her har jeg samlet et knippe bleiekaker jeg har laget, og også trinn-for-trinn på hvordan DU kan lage slik selv. Dette er HERLIGE barselgaver, noe de nybakte foreldrene og lille gullungen GARANTERT ønsker seg, også er det supersupersøtt! hihi. ..og forholdsvis enkelt å lage, du fikser det garantert! ♥ ANBEFALES!

Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0