Bleiesykkel { Inspirasjon & Trinn-for-trinn Bleiekaker }

bleiesykkel_diy_bleiekake_diapercake_diaperbike

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Nettsiden min er under stadig oppbygging, det tar litt tid å få den slik jeg har lyst – og ikke minst lære meg hvordan jeg gjør det! hihi. Men sakte men sikkert blir den forhåpentlig enklere å navigere seg rundt i. Jeg er igang med å lage drop-down-menyer (?) – og en av menyene er nå blitt “bleiekaker” (Velg fanen Tips&Inspirasjon – og deretter Bleiekaker) Her har jeg samlet et knippe bleiekaker jeg har laget, og også trinn-for-trinn på hvordan DU kan lage slik selv. Dette er HERLIGE barselgaver, noe de nybakte foreldrene og lille gullungen GARANTERT ønsker seg, også er det supersupersøtt! hihi. ..og forholdsvis enkelt å lage, du fikser det garantert! ♥ ANBEFALES!

Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...