{ BLI MED PÅ KAKEKURS! }

Lyst til å lære å pynte kake?

Du trenger INGEN erfaring fra tidligere, og jeg lover deg at du lager en NYDELIG kake! =)

…og ikke minst en HERLIG dag sammen med andre kakeglade! ♥

kakekurs - lær å pynte kaker

Nå ligger omsider datoer for litt kurs i 2019 uten på bloggen. Førstemann til mølla! =)

Booking finner du HER

Jeg holder både private og åpne kurs, og nå ligger alle de planlagte åpne kursene/datoene på bloggen. Flere av disse kursene holder jeg i lagerlokalet til herligste FestFabrikken Event og Utleie i Mjøndalen, like utenfor Drammen =) I disse dager jobber de i lageret, og de er i gang med lagerutsalg derfra!! De jobber også med å ordne istand butikkutsalg fra FestFabrikken der – helt supert! Følg gjerne med på Facebooksiden deres for oppdatering, tider osv. Har du vært innom hos meg tidligere vet du at jeg ofte bruker masse fra FestFabrikken, både stash til dessertbord, barnebursdager osv – og ikke minst fantastiske stoltrekk og sløyfer når jeg holder kurs osv. Stoltrekk har de både til salgs nye, og brukte på lagerutsalget til en svært billig penge! =) Det er litt flyttekaos for øyeblikket, men de har allerede åpent førskommende fredag 15:30-17:00 og lørdag 11:00 – 15:00! =)

Men, tilbake til kursene i 2019….

Jeg GLEDER meg!!!

Velkommen velkommen velkommen! =)

Jeg holder ulike kakekurs, dermed er det noe som passer for helt nybegynner og deg som er mer erfaren. Vi er få på hvert kurs, da blir vi lett kjent og det er mulig å følge opp alle godt. Vi storkoser oss alltid på kurs – jeg gleder meg masse! Det er ikke så mange plasser, så om du har lyst til å være med på kurs kan det være lurt å booke plass raskt. HER finner du oversikt over oppsatte kurs, samt mer informasjon.

Jeg er utrolig takknemlig for å få lov til å jobbe med dette, mange booker også inn private kurs for en venninnegjeng – kun for å lære kakedekorering, eller feks et gøyalt innslag i bursdag eller utdrikningslag. Jeg har også holdt private kurs hvor deltakerne lager istand et komplett dessertbord til bursdag, dåp, jubileum og bryllup.  Det er knallgøy!!! Hjertelig tusen takk til alle som har deltatt på kakekurs – jeg er utrolig takknemlig!

Når jeg blir booket inn til privat kakekurs i forkant av et selskap el mailer vi gjerne en del i forkant, og avtaler litt rundt hva slags dessertbord du/dere har lyst til å ordne istand, og en dag eller to før selskapet storkoser vi oss MASSE med pynting av dessertbord eller kake – det blir alltid kjempesuksess!! Ikke minst er det så hyggelig å få tilbakemeldinger i etterkant om hvordan dessertbordet/hovedkaken falt i smak blant gjestene – og hvor imponerte de er over at deltakerne faktisk har laget alt selv. Supergøy!!

På sommeren er jeg gjerne avgårde og hjelper ulike bruder å pynte sin egen bryllupskake, da baker de selv kakebunnene i forkant – og når jeg kommer, gjerne et par dager før selve bryllupet, – dekorerer vi en fantastisk fin bryllupskake i sammen. Kjempegøy!!! =)

Kakekurs er SÅ moro, ikke minst synes jeg det er utrolig givende å se hvor stolte alle deltakerne blir av det de lager, helt herlig! Mange kommer på kurs og er overbevist om at de ikke kan NOE, skråsikre på at de ikke får til putemønster rundt kaka, lage marsipanblomster osv osv. Men det er det klart de får til, hihi! ♥ Man trenger jo bare å vite hvordan man skal gjøre det! =)

Jeg har laget en liten videosnutt med bilder fra kakekurs, om du har lyst til å se =)  (klikk på bildet over) HJERTELIG tusen takk for vidunderlige kurs jenter – jeg har storkost meg sammen med dere! Og ikke minst er jeg utrolig stolt over hvor utrolig mange flotte kaker som blir laget på kurs!! KNALLGØY!! En ære at så mange har vært med på kurs – hjertelig takk =)

Det er litt tilfeldig hvilke bilder som er med i videoen, det er bilder fra kurs i FestFabrikkenFestFabrikken Event & UtleieCacasGåsbustuaAlbertines VerdenBalsamIDEA og Martines Landhandleri. Hjertelig tusen takk! ♥

Du finner info om kurs og kursdatoer HER 

Har du lyst til å invitere til et privat eller åpent kurs hos deg er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail! =) ToneroseDesign@gmail.com

Stas om vi sees på kurs i 2019!

Lurer du på noe er du selvsagt hjertelig velkommen til å sende meg en mail! =) ToneroseDesign@gmail.com

Stor klem =)

// flere bilder fra kakekurs finner du HER

kakekurs firkanta

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...