Blomsterbabyen vår ♥

 

Moseplassen har nå utlyst en ny Frøken-konkurranse, denne gangen Frøken Løk 2010. Og blomsterløk nå på våren synes jeg er veldig stas i hagen, antagelig av den enkle grunn at jeg ikke har så mange vårblomstrende stauder enda.. Men jeg har litt løk iallefall! :o) Her hos oss er det ikke kommet så grådig langt i hagen enda, og jeg tenkte egentlig å vente noen dager med å velge en kandidat, og satse på at noe nytt springer ut innen fristen utløper. Men så kom jeg på at jeg  kunne stashe litt på et bilde, for jeg har det med å glemme ting om jeg utsetter! Så, om jeg melder på en kandidat nå-så husker jeg det iallefall..! :o)

IMG_6473 IMG_6476

Min løk-frøken ble en tulipan. I hagen er det massevis av tulipanblader som titter frem nå – og jeg håper virkelig det blir stor blomstring på disse. Det hadde vært gøy! Enda er det ingen som har sprunget ut, men det er en del blomsterknopper som snart vil stråle. Gleder meg!  Kandidaten min døper jeg til Frøken Fantasi. Her svøper hun bladene sine mykt og trygt rundt lille Lukas, som en liten  engel med vinger passer hun på lille babyen vår. Han sover søtt videre, og drømmer..   Lukas inni tulipan svarthvitt sol

Siden ingen av løkene er sprunget ut i hagen enda, hjalp jeg litt til. :o) Jeg er litt usikker på type tulipan jeg knipset bilde av, igomed den ikke er sprunget ut enda. Det blir en overraskelse!  Søte lille blomsten vår! ♥lukas søt!

I dag har det vært vidunderlig vær, og dermed knipset jeg noen bilder ute. Vi har dessuten hatt besøk av svigermor, og dermed har jeg fått ryddet i litt bed – fått hjelp både ute og med barnevakt. Deilig! :o)

IMG_6560

Denne duse lysegule aurikkelen har jeg fått fra mammas hage. Den er det min mormor som en gang i tiden plantet der. Utrolig stas med blomster med en liten historie!

IMG_6520

Julerosene jeg har hatt i potte tidligere i vår hadde jeg klippet av avblomstrede blomster, og satt klare til planting. (står og venter på at jeg skal finne rette sted å plante de…) Og jammen lyste det ikke mot meg en liten blomst i fullt flor! :o)

IMG_6515

Masse herlige tulipanknopper!

IMG_6505 IMG_6514

De lyselilla stemorene ved inngangspartiet blomstrer søtt :o) 

IMG_6503

Fra de småblomstrede stemoren jeg hadde i fjor er det mange som har frøsådd seg – og her titter det opp en søt liten lilla tue midt i singelen.  Nusselig!

IMG_6493

Det ble ikke noe videre haging i går, da var jeg store deler av dagen inne hos nabokona og hjalp til med å dekke bord til konfirmasjon i dag. Imens koste Lukas seg sammen med mormor! :o) Desverre ingen bilder av bordet, men sent i går/natt (jepp, har det med å være litt i siste liten..) laget jeg et lite kort til konfirmanten – og det husket jeg iallefall å ta et bilde av. :o)

IMG_6528   

Dammen i dag!

IMG_6562  IMG_6563

Takk for at tittet innom, jeg håper du har hatt en vidunderlig helg! Minner om min lille giveaway med små støpte engler etc i betong, alle er hjertelig velkomne til å delta! ♥

12 Comments

 • Vilt og vakkert on May 12, 2010

  Heisann!

  Artig bidrag til frøken Løk!
  Ser at dere har elvesingel på stien.
  Hva synes du om det- fordeler og ulemper?
  Er på jakt etter erfaringer…

 • LisaMatilda on May 6, 2010

  Härlig blogg du har, så många vackra blommor!
  Ha en skön dag

 • Ellea on May 5, 2010

  Ja det var blomsterbabyen sin det:) du er så kreativ, alltid like gøy å titte innom bloggen din:)

 • Fra huset i svingen on May 4, 2010

  Så fine bilder fra hagen 😀
  Fint med litt inspirasjon nå som vi prøver å ordne opp litt med det lille vi har 😉

  Ville bare innom å si tusen takk for at du vil følge bloggen min, det setter jeg STOr pris på!!!

  Klem Karianne

 • Line fra huset på landet on May 4, 2010

  Magiske bilder. Veldig veldig vakkert.

 • Alven on May 4, 2010

  Hei 🙂

  Kjempe nydelige bilder 🙂

  Ønsker deg en flott tirsdag 🙂

  Klem

 • Lokki on May 3, 2010

  For et vakkert bilde med Lukas innsvøpt i tulipanen! Ser vi en Anne Geddes spire!! Et vakkert bidrag flinke du!!
  Og for et hav av andre vakre blomster ❀❀❀
  Og sannelig har du laget eget vakkert kort også – ja du makaløse flinke bloggvenn, du er en inspirasjon du!! Og alle de vakre støpefigurene dine – ja sannelig er du god på det også!!
  Ønsker deg en nydelig uke videre og Tusen Hjertelig Takk for alle hyggelige besøk av Deg!
  Klem Lokki

 • anne - moseplassen on May 3, 2010

  kjempesøt deltager, og underskjønn liten ekstrablomst 😀
  Koselig at du vil være med på konkurranse også denne gangen!

 • merethe on May 3, 2010

  SÅ vakre bilder du har tatt. OG de bildene av sønnen din i en tulipanknopp er bare helt fantastikse. Hva du får til. God uke til deg 🙂

 • Ninni on May 3, 2010

  Nommen, så nydelig en liten Lukastulipan! Du er jommen kreativ og finner løsninger på alt 🙂

  Tulipanbladene lenger ned var vakre, nesten en blomst i seg selv de. Vet du hvilken sort det er?

  Så spennende at stemoren fra i fjor har sådd seg i singelen, kanskje mine små gjorde det ogsåsor? Det må jeg sjekke 🙂 I år har jeg såd flere stemor, men de er bare små babyer enda. I forhold til den lange kalde vinteren og våren burde jeg sådd i januar for at størrelsen på dem skulle vært noe å rope hurra for. Vi får håpe på mye sol og gode dager fremover så det skyter litt faret på planterommet 🙂

  Lykke til med Tulipa ‘Lukas’ og ha en skjønn uke, Tonerose!

 • Linda on May 3, 2010

  Sååå fine bilder, en deilig start på dagen og titte inn til deg:)
  I dag ser ut til å bli en nydelig dag. Ønsker deg en super dag:) Klem

 • L* on May 2, 2010

  Åååååhhhh. For noen nydelige bilder!! Du smeltet mitt hjerte der altså. Nå kryper jeg snart i seng, men jeg gleder meg til å kose meg med resten av bloggen din i morgen. Så gøy at jeg fant deg!

Leave a Reply