BlondeKakebord { Bildedryss }

IMG_5241 komp

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer omsider bildedryss ifra bursdagsfeiring her hjemme, dagene er litt fullpakket nå – dermed minimalt med pc-tid og redigering av bilder. Men, nå kommer omsider bilder! Håper de kan være til inspirasjon, kanskje til bryllup eller bursdag? ♥ Klikk deg videre for å se nærbilder, og lese tips til diy… 

IMG_5341

Kakebordet laget jeg istand til bursdagsfeiring her hjemme, dermed laget jeg ikke bordet så stort – men ønsker du å lage noe tilsvarende til feks bryllup finnes det maaange muligheter! Dere som kjenner meg vet at jeg synes det er kjempekjekt med et kakebord, da setter jeg alt frem på ett bord, også sitter vi i stua under selskapet (sofaer) – dermed kan man gå og forsyne seg av det man vil når man vil, unga kan løpe rundt og leike etc etc. Herlig avslappet stemning, og ingen trenger å ordne noe under selskapet. Perfekt! ♥  (også er jeg LITT glad i å stashe da.. hihi!)

IMG_5233

Ofte setter jeg opp bordet, og ordner duker etc kvelden før – idèmyldrer på oppsettet (kos!) Jeg setter såklart ikke utover kaker etc, men finner frem fat, henger opp banner osv. Veldig veldig deilig dagen etterpå, når alt er så klart som mulig. Når småtassene da kommer tuslende ned på morgenen dagen etter blir de SÅ glade når de oppdager kakebordet ♥  (skikkelig “julaften-reaksjon” – helt herlig!) – da vet de at det blir feiring seinere på dagen, og gleder seg – akkurat som meg, hihi.

IMG_5260

Som nevnt tidligere, har jeg vært så heldig å få masse gamle blonder ifra herlige svigermoren min – disse var nydelig inspirasjon til kakebordet. Dermed måtte jeg såklart designe litt trykksaker som matchet! hihi.

IMG_5217

Vidunderlige drikke-dispensere ifra FestFabrikken, disse stashet jeg med hvite blonder, og deretter dus rosa blonder på midten av disse. Oppi fylte jeg lyserosa saft (såklart, hihi!) i den ene, og vann og isbiter i den andre. Spesielt til de aller minste var dette VELDIG suksess, og de løp frem og tilbake og fylte hele tiden. Må definitivt gjentas til barnebursdag i august! ♥

IMG_5272

På dette kakebordet ble det egentlig litt mange farger, med de var litt impulsivt alt sammen, og jeg ble godt fornøyd allikevel. Sølv, gull, gammelrosa, dus lys rosa, hvitt og ubleika. Phui! Jeg brukte ulikt fattigmann-sølv, feks dette søtet fatet som jeg plasserte kinder-sjokolade på. NAM! ♥ Fatet er kjøpt på fretex.

IMG_5278

Mannen min er ikke spesielt glad i kaker, så når jeg spør hva han vil ha, er det gjerne gjærbakst. Dermed bakte jeg kanelknuter/skillingsboller – deilig! Dise har jeg plassert oppi pene muffinsformer i kartong ifra FestFabrikken, såklart stashet med litt blonder og silkebånd. hihi!

IMG_5277

Erfaringsmessig får gjærbakst gjerne bein å gå på, dermed bakte jeg mange i mini-størrelse, og fylte disse i vakre glasskrukker på stett. Dekorativt og deilig ♥

IMG_5282

Sjokoladepudding i babymatglass, sammen med vaniljesaus. Glass pyntet med blonder og silkebånd. (silkebånd ifra stoff og stil)

IMG_5321

Banner laget jeg ved å lage rosetter av vakre sløyfer ifra FestFabrikken, slike som er beregnet på å knyte rundt stolryggen. I vakker kjølig gullfarge og en gammelrosa. I midten plasserte jeg en STOR stein  – glad i litt bling må vite! (stoff og stil) Rosettene festet jeg til grov hyssing ved å bruke dollypegs, også ifra FF.

IMG_5263

Vintage glassflasker fylt med sjokolademelk. Mmmmm! Greit at det kommer barn, så kan man jo si at dette er et must på kakebordet. hihi. Neida, jeg er jo IKKE veldig veldig glad i sjokolademelk.. hihi! Vakre gamle blonder, hamp/grov hyssing, vakre strasshjerter, lyserosa silkebånd og herlige gull chevron sugerør. (Ifra henholdsvis svigermor, biltema, ebay, søstrene grene og festfabrikken)

IMG_5283

Mandelkjernepudding! Familien min er glaaaad i nettopp mandelkjernepudding, dermed har jeg ofte dette på kakebordene mine. Også er det jo så enkelt å svippe sammen! Jeg har pimpa vanlige pappkrus med kartong som jeg designet i photoshop – dermed matchet de resten av blondestashet. hihi! (festet til koppene med dobbeltsidig teip)

IMG_5298

Jeg har vanligvi også frukt på kakebordene mine, deilig og friskt! Jeg liker å fargekoordinere dette (såklart, hihi) – her har jeg laget kuler av honningmelon som jeg har plassert i kjøkkenglass med blonde og silkebånd.

IMG_5292

Det ene kakebordet sett ifra siden ♥ Vi hadde to selskap, dermed var kakebordene/innholdet litt ulikt, men alt gikk i samme stilen.

IMG_5274

Mindre 2 etg kake trukket med gammelrosa marsipan, med blondemønster ♥ Stor hvit pion/fantasiblomst. Plassert på nydelig stettefat jeg har fått av søsteren min for en stund siden. Elsker de fata!

IMG_5347

På det andre kakebordet laget jeg denne kaka, trukket med vanlig ufarga marsipan. Litt blonder rundt kanten, på toppen, myke sølvperler ifra dr Oetker, og store hvite pioner/fantasiblomster. Dette var vaniljekake fylt med bringebærkrem, vaniljekrem, blåbær og valnøtter.

IMG_5226

Popcorn har blitt et must på alle våre kakebord, perfekt med slike små beholdere – både for store og små! Jeg har lagt ut mal og trinn-for-trinn på popcornbokser om du vil lage selv, enten designe de i photoshop eller bruke ferdig scrappekartong ifra hobbybutikken. Du finner det under fanen “trykksaker” – “gratis nedlasting” Alternativt fungerer det også fint å bruke pappkrus i matchende farger ♥

IMG_5307

Cakepops er alltid stas ♥ Jeg plasserte disse utover litt ulike steder på bordet.

IMG_5264

Det var det hele for i dag – jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥

IMG_5233

Kjempekos at DU tittet innom her hos meg i dag ♥

Ønsker deg en MAGISK dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

18 Comments

 • ToneN on January 22, 2014

  Finner ikke pene nok superlativer -MAGISK er mitt “største” ord, og det kan bare gjentas i det uendelige når det kommer til dette og alle dine magiske kaker, kakebord, stash, bilder :-)!!!
  Jeg er blodfan og hadde nøyd meg med 2% av din kreativitet og gjennomførelses evne!

  Jeg er IKKE en bloggfølger, men jeg måtte gjøre et unntak her :-)! Dagene blir så lyse og lette etter en titt her inne i Wonderland!

  • Tonerose on February 11, 2014

   Awwwwww, skjønne herlige vakre Tone!! HJERTELIG tusen takk for så gode ord herlige du!!

   hihi, du er bare helt vidunderlig!!

   Ønsker deg en magisk kveld videre!

   Stor klem =)

 • Trude on September 26, 2013

  Takk for mange gode ideer 🙂

 • Barnelykke on June 17, 2013

  Helt i mine fargenyanser – så herlig !!
  Du er bare så fantastisk kreativ!!! 🙂

  Klem Birte

  • Tonerose on June 17, 2013

   Hjertelig tusen takk Birte! =)

   Mannen sa jeg kunne lage akkurat hva jeg ville, dermed valgte jeg farger/stil jeg selv liker godt.. hihi! Stas at vi er såpass like! =)

   Strålende solskinnsdag til deg!

   Stor klem =)

 • Fatima on June 15, 2013

  Hei. For et deilig kakebord. Har du kjøpt eller leid drikke dispenserene ? Finner de ikke inne på Festfabrikken.

  • Tonerose on June 17, 2013

   Hjertelig takk for det Fatima! =) Drikkedispenserne leies ut hos FestFabrikken/partyplanner – tror de jobber med å få de inn i butikken også etterhvert, til salg. Tror de koster litt, derfor ikke for salg foreløpig – jakter på noen som har andre priser =)

 • Kristina on June 6, 2013

  Nydelig kakebord! Masse inspirasjon å hente her 🙂

 • Cecilie G on June 4, 2013

  superfint : )

 • Victoria on June 3, 2013

  Du er så sjukt flink! Tek av meg hatten! <3

 • anette on June 3, 2013

  Suuuperherlig inspirasjon Tone 😀 😀 Tuusen hjertelig takk for at du deler med oss :D!!

  klemmer anette:)

  • Tonerose on June 9, 2013

   Søta!! Tusen tusen takk for det – klart jeg deler! =)

   ønsker deg en vidunderlig dag Anette!

   Stor klem!

 • Cakedesign on June 3, 2013

  Kjempeflott! så flink du er altså 🙂

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...