Blonder på kake { sugarveil }

IMG_5733

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg er så heldig å ha fått litt bookinger fremover til bryllupskaker, og siden blonder er veldig populært denne sesongen må jeg såklart prøve meg på litt flere teknikker med dette! Alltid stas å prøve nye ting når det kommer til kakedekorering ♥  Jeg har lenge hatt lyst til å teste sugarveil, hjertelig takk for herlig bursdagsgave vidunderlige svigerfamilien min ♥ Her har jeg laget blondebånd av sugarveil (sukkermasse som man smører utover på silikonpregematte) – og midt foran har jeg festet blonden med en spiselig brosje, denne har jeg laget av marsipan og mini-sukkerperler (festet med royal icing, pisket eggehvitte og melis)  Alt har jeg her farget i gammelrosa – men ser for meg at det vil være nydelig i hvitt, perlemor, etc til bryllup! Evt feks dus lys rosa blonde på ekstra hvit kake om det er fargetemaet til bryllupet? ♥

Hva synes du?

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag!!

Stor klem,

tonerose underskrift

(sugarveil kan kjøpes hos feks kakeboksen.no – kode ToneroseDesign gir 5% rabatt)

4 Comments

 • Beate on June 4, 2013

  Helt nydelig!! 🙂

 • Anne Grete on June 4, 2013

  Den blonda var kjempe fin! Lenge tenkt å teste ut det jeg også.. Var det vanskelig? Godt jeg har bursdag snart og kan ønske meg litt kake dill dall 😉

  • Tonerose on June 9, 2013

   Hei Anne Grete,

   Tusen takk for det – stas å prøve litt nytt! =) Hihi, ja ikke sant! Jeg var så heldig å få i bursdagsgave, har hatt lyst på lenge – men har ikke følt at jeg kan bruke penger på det. Da er det helt perfekt med bursdag, hihi!

   Jeg synes det var litt knotete å vite akkurat hvor lenge den skulle tørke, men synes ikke det egentlig var vanskelig – bare litt usikkert mtp tørketiden, og da å få det pent av matta =)

   Lykke til – og kos deg med bursdag!! =)

Leave a Reply