Bloggen er blitt til bok!

✭ oppdatering: Boken er allerede utsolgt – hjertelig tusen takk for mottakelsen!! Jeg har noen få bøker igjen her hos meg, disse selges kun på kakekurs ✭

Veiledende utsalgspris 369,-  Bok på kakekurs 299,-

Hjertelig tusen takk til alle dere som har kjøpt boka, jeg er UTROLIG takknemlig ♥

“I denne delikate og inspirerende boken lærer Tone Røyneland deg hvordan du lager vakre innbydende dessertbord. Med enkle knep viser Tone deg hvordan du kan forvandle barnebursdagen til et eventyr alle vil huske. Lær å designe dessertbord som vil imponere i bryllup og barnedåp! Hva med å overraske med et glitrende dessertbord til nyttår eller på venninnefesten? Du lærer også basic kakedekoreirng, som å trekke en kake med marsipan. Tone deler alle sine hemmeligheter, og viser hvordan du kan lage de vakreste blomster av marsiapn – blant annet Toneroses populære utsmykkede fantasiblomster.

Boken er full av vakre bilder av stilige dessertbord, la deg inspirere!”

 

9 Comments

 • Lan Nguyen on February 11, 2014

  Hei.
  Jeg lurer på kan jeg bestille en dåpskake hos deg. jeg er tante til en liten jente som skal dåpes til lørdag og jeg elsker bloggen din så lurer jeg på om du kan ta imot bestilling? Jeg bor i Kristiansand men selve dåpes barn bor i Tønsberg.
  Kan du gi meg tilbakemelding snarest som mulig.. tusen takk

  Mvh

  Lan Nguyen

  • Tonerose on February 11, 2014

   Hei kjære Lan Nguyen,

   Det ville vært en ære å lage dåpskake til deg, men desverre har jeg ikke kapasitet til dette – jeg er helt fullbooket fremover. Det finnes en facebookside “kan du bake til meg” hvor det er mange kakedekoratører samlet, kanskje det kan være en ide å titte innom der og se om dere finner en kakedekoratør dere liker? =) Evt forklarer jeg hvordnan man bruker silikonformer til å lage skjønne små babyer, englevnger etv i boka mi, samt vakre (ikke altfor tidkrevende/avanserte) marsipanblomster – om du har lyst til å prøve deg selv! (kan evt bestille ferdig marsipankake fra baker´n, gjerne trukket med ekstra hvit marsipan – og dekorere den selv, men selvlaget pynt. VIlle garantert (!) imponert! Men, da skal man ha tid og lyst itl det selvfølgelig =) Jeg kommer til å holde mange kurs fremover, om det hadde vært moro til en senere anledning =)

   Kos dere med planelggingen av den store dagen! =)

   – Tone ♥

 • Erika Stephani on February 10, 2014

  Hei.

  Kan boken kjøpe spå bokhandel eller kun på bestilling?? 🙂

  Du er bare super flink:)

  Erika

  • Tonerose on February 11, 2014

   Kjære Erika,

   Foreløpig er den ekslusivt i FestFabrikkens butikker og på nettsiden http://www.ToneroseDesign.com

   HJERTELIG tusen takk skjønne du!! SÅ stas at du vurderer å kjøpe boka mi- tusen tusen takk for det! =)

   Stor klem!

 • Helle w Dahl on January 27, 2014

  Hei. Hvor får man kjøpt gullpapp til muffins?

  På forhånd takk for svar

  • Tonerose on February 12, 2014

   Hei Helle,

   Jeg har kjøpt gullkartong på søstrene grene, denne har jeg kuttet i strimler, og festet rundt minicupcakes med dobbeltsidig teip =)

   klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...