{ Borddekking barnebursdag // Emoji-party }

I dag tenkte jeg å dele litt flere emoji-bursdagsbilder =)

Denne gangen blir det litt bilder av borddekkingen i familiebursdagen!

Vi er så heldige at vi har mange jevnaldrende barn i nærmeste familie, så når vi inviterer til familiebursdag er det gjerne 7 barn i ca samme alder. Kjempegøy! Dessverre bor sistemann i Spania, så det er ikke alltid det klaffer at hun får vært med, så ofte blir vi 6 ♥ Siden det er så mange barn dekker vi gjerne et eget bursdagsbord til barna, det pleier å være populært =)

Denne gangen dekket jeg på med svart duk, som vanlig bruker jeg nervøs fløyel – stoff fra Jysk; disse er så enkle som duker! Har brukt disse i mange mange år, de finnes i mange ulike farger – og det er bare å klippe til i ønsket lengde. De trenger selvsagt ikke stryking – i ekte JukseSuperMamma-stil! =)

Trykksakene til emoji-partyet til Lukas designet jeg med svarte liggende striper; jeg følte dette passet så godt sammen med emojiene. Jeg følte det passet fint i stilen; partyet ble dermed litt mer ungdommelig istedenfor barnslig, om det gir mening – haha! =)

Siden jeg hadde svarte striper i trykksakene tenkte jeg det passet perfekt med svart og hvitstripete kuvertbrikker! Disse har jeg kjøpt på IKEA for lenge siden.

Vi dekte bordet med både vanlige hvite tallerkner og søte små emoji-papptallerkner, barna brukte de vanlige tallerknene til mat og de små tallerknene til kake. Alle fikk forskjellige emojier på tallerknene, det var veldig gøy =) Alle fikk også hver sin emoji-blallong som jeg festet til ballongpinner og teipet fast til stolene deres – alle med ulike uttrykk/emojier. Morsomt!

Lillebror var våken litt senere enn bursdagsbarnet kvelden før bursdagen, så han blåste opp alle ballongene, og gledet seg SÅ til Lukas skulle våkne og bli med opp dagen etter.

Herlig!

I taket hang vi opp et par vimpelrekker

Midt på bordet plasserte jeg tegnesaker og popcorn, og litt emoji-viskelær og sprettballer (ebay)

Etikettene jeg designet til dessertbordet brukte vi også på bursdagsbordet – de passer kjempefint som bordkort =)

Deler gratis print på disse om DU har lyst til å lage noe tilsvarende =)

Jeg laget også noen spåer med emojier på, dermed hadde barna noe å finne på mens de satt ved bordet – da kunne de fargelegge disse, bruke klistremerkene og feste inni med ulike uttrykk, de kunne fargelegge emoji-bokmerker eller tegne litt, og bruke opp alle emoji-klistremerkene (ebay) Alltid veldig kjekt med litt aktiviteter ved bordet! =)

Barna fikk også hver sin vannflaske som var pyntet for anledningen, jeg designet flaskelappene slik at barna kunne skrive navnet sitt på flaskene – og dermed vite hvilken som var sin.

 Vi hadde både saft og brus om noen ville ha det, men veldig kjekt med litt vann også =)

Her har jeg brukt vanlige hermetikkbokser (maisbokser) som jeg har pyntet litt for anledningen; kjempekjekke beholdere for tegnesaker!

Da tror jeg at jeg har vært innom det meste?

Hyggelig at du tittet innom bloggen i dag, håper dagens innlegg kan være til inspirasjon!

Du finner MASSE bursdagsinspirasjon samlet på bloggen HER, deriblant tips til borddekking til barnebursdag =)

En av våre favoritter, som vi ikke gjorde denne gangen, er å fylle kubbelysestaker/krukker med diverse LEGO – kjempefint i guttebursdager! Da kan barna sitte og bygge litt mens de venter på maten/venter på hverandre =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem ♥

// alle innlegg fra denne bursdagen vil etterhvert bli samlet HER

// kjøpe boka vår JukseSuperMamma – masse tips og idèer! =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...