{ Borddekking barnebursdag – Willy Wonka – tips til bordpynt }

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6801

I helgen storkoste vi oss med bursdagsfeiring hver eneste dag – og søndag ble det jammen 2 selskap! Phui, det har vi aldri gjort før – men skal si vi koste oss!! (barnehagen på formiddagen og familie på ettermiddagen)

Hjertelig tusen takk for en HERLIG helg! ♥

bordekking-barnebursdag-bursdagsbord-willy-wonka-kl5a6803

Willy Wonka party – barnebursdag

Jeg føler at bursdagen til Daniel alltid kommer litt brått på etter jula, og at jeg dermed ikke rekker å planlegge like mye som jeg gjerne skulle gjort. Men Daniel var strålende fornøyd, og det er jo det viktigste! =)

bordekking-barnebursdag-bursdagsbord-willy-wonka-kl5a6809

Deler i dag noen bilder jeg knipset før vennene til Daniel kom søndag formiddag, da hadde vi dekket bordet for 8 herlige barn. Vi har ikke tidligere hatt alle barna på avdelingen (dvs de elgene/gruppa til Daniel som er like gamle på avdelingen) hjemme hos oss samtidig før – men skal SI de er fin gjeng som kniser og koser seg stort sammen. Kjempegøy!

bordekking-barnebursdag-bursdagsbord-willy-wonka-kl5a6815

Småtassene blåste opp mange ballonger før selskapene, og oppdaget plutselig at de klarte å feste ballong til taket UTEN gass!! Haha, de var helt hypre da de oppdaget det (Daniel nikket til en ballong og den ble sittende fast i taket) – og etterpå var det om å gjøre å feste alle ballongene i taket ved å gni ballongene i håret først. Herlig!

bordekking-barnebursdag-bursdagsbord-willy-wonka-kl5a6817

Bordet dekket vi i pastellfarger, alle mulige farger i Wonka-party-stil =) Jeg har designet fargerike trykksaker som gikk igjen på dessertbordet, invitasjoner osv – og på bordet i barnebursdagen plasserte jeg utover popcornbegrene med bilde av Daniel på. Det syntes bursdagsbarnet var VELDIG kult =)

På bordet plasserte jeg også noen små engangsglass (shotteglass i plast) fylt med m&m´s – det var jo Wonka-party! =)

bordekking-barnebursdag-bursdagsbord-willy-wonka-kl5a6820

Pappkrus fra FestFabrikken! =) (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt)

På hver tallerken la jeg en serviett med en liten papir-lollipop som pynt (sugerør fra FestFabrikken), en sammenrullet Charlie-og-sjokoladefabrikken-tegning og en maske. Dermed kunne alle barna fargelegge tegningen mens de satt ved bordet/ventet på maten/ventet på at de andre skulle spise opp. Hadde de mer lyst til å dekorere hver sin maske kunne de det, jeg plasserte utover fargerstifter, tusjer og klistremerker midt på bordet slik at det var noe for enhver smak. Dette ble VELDIG populært i bursdagen, og det ble masse fine masker og tegninger.

bordekking-barnebursdag-bursdagsbord-willy-wonka-kl5a6821

Anbefales virkelig!!

I forrige bursdag fylte jeg glasskrukker (kubbelysestaker) med lego fra legokassene til gutta som jeg plasserte midt på bordet slik at barna kunne leke med lego mens de satt ved bordet. Dette var så stor suksess at det gjentok vi denne bursdagen! Denne gangen var det også blandet jente- og guttebursdag, og kombinasjonen fargelegging, dekorering av masker og bygging av lego var helt perfekt – da ble det noe for enhver smak! =)

bordekking-barnebursdag-bursdagsbord-willy-wonka-kl5a6826

Har du lyst til å lage slike masker til barnebursdag selv finner du gratis print av masker HER. Tegninger fra Charlie og sjokoladefabrikken fant jeg gratis på nett, der ligger det MYE ute om man gjør et raskt søk =)

daniel-barnebursdag-bursdagsbord-bursdag

Daniel klarte ikke helt å vente til gjestene kom før han begynte på legoen på bordet… haha! =)

Vi storkoste oss masse både store og små, barna selv foreslo flasketuten-peker-på til bursdagsgavene, det ble ansiktsmaling, og fisking av godteposer. Og selvsagt masse leiking!! Kjempestas at alle kunne komme – tusen takk for en herlig dag!

Håper innlegget kan være til inspirasjon =)

Stor klem!

// alle innlegg fra denne bursdagen blir samlet HER

// all bursdagsinspirasjon som ligger ute på bloggen finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...