{ Borddekking HalloweenParty }

Da var det jammen allerede oktober, og jeg tenkte det kunne være på sin plass med et bildedryss av borddekkingen fra da vi hadde hele klassen til Lukas på besøk til halloweenparty forrige halloween.

Jeg kom ikke så langt som til å få vist frem bilder av dette, jeg delte bilder av dekoren rundt omkring innendørs – men detaljbilder av borddekkingen forsvant helt for meg. Dermed kommer det nå, hyggelig at flere har etterspurt dette! =)

Vi ble vel nærmere 50stk her hjemme, så vi fant frem det meste vi hadde av både stoler og bord – og det ble litt av en blanding; men men! =)

Det var en superkoselig dag!! SÅ fullt har det aldri vært her hjemme før, hihi =)

Jeg brukte som vanlig nervøs fløyel-stoff fra Jysk som duker; disse er helt geniale til alt fra dessertbord til barnebursdager – kan klippes til i ønsket lengde, kan vaskes, trenger ikke å strykes osv. Kjempekjekke! =) Alle bordene dekket jeg med svart duk, jeg tenkte det passet til Halloween.

I taket hang jeg opp heksehatter med fiskesnøre, og inni festet jeg små lys. Det ser litt snodig ut på bildene – men i virkeligheten ble det et kult lys inni heksehattene (ikke et lite blått lys som det ser ut her, men dust lyst inni hattene) Hattene har jeg kjøpt på ebay for lenge siden, og lysene er små ballonglys (ebay etc). I tillegg hang jeg opp en del av de svevende spøkelsene jeg i forkant hadde laget sammen med småtassene; disse laget vi av litt hvitt stoff + vann&mel.

Billig og morsom dekor til halloween!

Ved å bruke fiskesnøre til å henge opp pynten så det ut som om det svevde, akkurat passe creepy =)

I forkant laget jeg litt diverse barna kunne gjøre mens de satt ved bordet, og krukkene midt på bordet (hermetikkbokser m dekor) fylte vi med tegnesaker slik at de hadde litt å gjøre ved bordet.

På hver kuvert plasserte vi en halloween-ring til hver av barna, disse var formet som en edderkopp eller en hodeskalle – og hadde en bitteliten lys-stav inni seg som lyste i mørket. Superkult!! (kjøpt på Rusta like før partyet)

Midt på bordet dekorerte vi med litt sammenrullede halloween-fargeleggings-ark, her fant jeg litt diverse på nettet som vi tenkte kunne passe barn i ulik alder. Det var selvsagt alle fra klassen til stede, men også yngre barn så det passet fint med litt varierte tegninger.

På bordet dekorerte vi også med litt diverse halloween-dekor, små plastskjelett osv (diverse pynt fra FestFabrikken, Nille, Europris og ebay)

Jeg brukte vanlige engangskopper fra Europris som vi pyntet med wrappere designet i photoshop, morsomt å gjøre det hele litt mer creepy uten at det koster så masse =)

Under hver tallerken plasserte vi et aktivitetsark designet for anledningen; kjempekjekt å kunne ha noe å gjøre mens man sitter ved bordet =)

Gratis print kommer om noen har lyst til å gjøre tilsvarende =)

Jeg designet også noen små spåer som barna kunne fylle inn tekst i og leke med =)

Hmmm, da tror jeg at jeg har vært innom det meste av borddekkingen?

Har du lyst til å se bilder av pynt innendørs finner du dette samlet HER, bilder av pynt utendørs HER =)

Ønsker deg en DEILIG dag videre! =)

Stor klem ♥

// du finner masse inspirasjon og tips til halloween samlet HER =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...