Bordekking barnestørrelse { PrinsesseBursdag }

IMG_3301_prinsesse_bursdag_barnebursdag

✭ God morgen ✭ Jeg har helt glemt å vise flere bilder fra prinsessebursdagen til skjønne Tomine! I dag kommer et bildedryss av bordekkingen til prinsessa!

IMG_3306_prinsesse_bursdag_barnebursdag_bordekking

Kakebordet etc ifra prinsessebursdagen finner du forøvrig her. Herlige foreldrene hadde ordnet telt i hagen, som såklart ble dekorert med rosa & tyll gardiner – perfekt! …og lyskrone midt over bordet! Kan det bli bedre?? hihi!

IMG_3314_prinsesse_bursdag_barnebursdag_bordekking

Bord og stoler i ministørrelse finner du på Ikea, eller så har PartyPlanner i Mjøndalen/Drammen dette til utleie. Supersøtt til barnebursdag! Midt på bordet plasserte vi lyserosa silkeløper (stolsløyfe ifra FestFabrikken/PartyPlanner) “diamanter” og gullkroner som pynt, nusselig! “Bling” finner du på ulike interiørbutikker, og også Nille etc. De små kronene er egentlig blomsterpinner fra MesterGrønn som jeg kjøpte for lenge siden, jeg fjernet metallpinnene, og sprayet med gull&glitter for anledningen.

IMG_3309_prinsesse_bursdag_barnebursdag_bordekking

Helskjønne rosa tallerkner fra PartyPlanner! Jeg har sprayet kryssfiner-slott fra Panduro med gullspray, og festete fargestifter til hvert slott med silkebånd ifra Stoff&Stil. Blingspenne har jeg kjøpt på ebay. Jeg googlet “coloringpage castle”, fant en tegning jeg likte, og la til et banner med teksten “Prinsesse Tomine 4 år” . Deretter printet jeg ut disse på tegneark rullet sammen og plasserte ved hver kuvert. Perfekt om det blir litt ventetid på maten etc, så har unga noe å finne på mens de venter! Tryllestaver laget jeg av skjønne papirsugerør og merkelapper fra FestFabrikken. Søte tyllposer med gullpenger hadde prinsessa og herlige mamma´n laget – disse la vi ved hver kuvert, til å kjøpe pølser i pølseboden!

IMG_3303_prinsesse_bursdag_barnebursdag_bordekking

Rundt hver av de små stolene festet jeg vakre gullsløyfer, dette er stolsløyfer fra PartyPlanner. Jeg brettet de dobbelt, da ble de akkurat passe størrelse til de små stolene.

Hva synes du? Kjempegøy å være med å ordne istand til prinsessebursdag – har jo bare små prinser selv! ♥

(handler du hos FestFabrikken får du bittelitt rabatt med koden ToneroseDesign)

Håper dagens innlegg kan være til inspirasjon!

Ønsker deg en MAGISK dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...