{ Bordekking Halloween }

KL5A5353 copy

God morgen! ✭ Vi feiret Halloween etter bhg i går, sammen med herlige små fetterne til småtassene mine. ✭ Kjempegøy ✭ I dag tenkte jeg å dele noen bilder av bordekkingen!

KL5A5289 copy

Alle gutta er ganske små (2-4 år) – så det ble ikke videre skummelt/ekkelt i hverken pynting eller kostymer. Bare gøy!

KL5A5296 copy

På hver kuvert plasserte jeg en kartong-edderkopp ifra søstrene grene, og en deretter en herlig chevron papirpose ifra FestFabrikken (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) En liten plastedderkopp (europris), og en etikett jeg designet i photoshop. Oppi hver pose la jeg et kinderegg til hver av gutta – alltid like populært! ✭

Gutta mine er så glad i edderkopper (ik!) – dermed ble det edderkopper mange steder!

 KL5A5292 copy

Glassflasker fra FestFabrikken dekorerte jeg med litt hamp, og en svart plastedderkopp. Søtt papirsugerør (FF), og flaggermus i kartong som jeg teipet sammen i endene – og tredde på sugerørene. Suksess! (små papirflaggermus kjøpt på ikea)

KL5A5348 copy

Som duk har jeg brukt et stykke strie jeg kjøpte på Stoff&Stil, synes det gir en rustikk og herlig “look”. Akkurat slik jeg ønsket det!

 KL5A5284 copy

Lyskrona dekorerte jeg og småtassene med MYE spindelvev, og såklart festet plastedderkopper innimellom. Og også et lite plastskjelett fikk plass inni! Kos å ordne istand sammen med gutta, de har gledet seg LENGE til Halloween!

KL5A5353 copy

Midt på bordet strødde jeg flere små flaggermus i papir, kjøpt på ikea. I enden av huset plasserte jeg vårt “haunted house”, et svart metallhus m/flaggermus  etc (plass til flere telys inni) jeg kjøpte da vi var i usa for flere år tilbake. Mhmmm, der har du meg i et nøtteskall – litt av hvert man skal dra på hele veien hjem! hihi. Love it!

Det ble litt hurra-meg-rundt med halloween i år, men gutta var VELDIG fornøyde – og det er det viktigste! ✭ Jeg hang forresten en halloween-bøtte på hver stolrygg til gutta, som jeg fylte med litt innpakket godteri. Dermed spratt alle opp hver gang det ringte på døra, dro med sin egen bøtte, og løp for å dele ut. Kjempegøy! ✭

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag i dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply