Bordekking i ministørrelse – barnebord MikkeMusBursdag!

IMG_2389_mikke_mus_bursdag_bordekking

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens innlegg er bilder av bordekkingen til Daniel sin 2årsdag – alle da andre barna er ca samme alder som han, så da tenkte jeg det kunne være gøy å dekke bord i ministørrelse til de aller minste. Kjempegøy! Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_2369_mikke_mus_bursdag_bordekking

Da Daniel foreløpig ikke er så stor, ble det bursdagsfeiring med familie (ikke typisk barnehagebursdag) – og da “bare” 5 barn. I slike bursdager pleier vi ikke dekke bord, da unga foreløpig er så små synes vi det er perfekt å sitte i sofaene, leike etc – så kan man småspise hele tiden(kakebordet står fremme hele tiden, samme med maten – så forsyner man seg med mat og drikke når man selv vil). I år bestemte jeg meg for å dekke på til småtassene rundt stuebordet , i den grad de sitter stille og spiser da. hihi. Men det var suksess, og gjentas gjerne! ♥ Også så gøy å ordne istand – hihi!

IMG_2381_mikke_mus_bursdag_bordekking

Gutta er så heldige å ha flere mini-trestoler ifra Ikea (barneavdelingen), og de passet det dermed perfekt å bruke! Herlige sløyfer (beregnet på vanlige voksen-stoler) ifra FestFabrikken brettet jeg dobbelt, og knøt fast rundt hver stol. Nusselig!! hihi. Midt på knuta på ryggen festet jeg en liten etikett (designet i photoshop). Som tidligere nevnt laget jeg MikkeMus-hårbøyler, og en slik ble festet på hver stol så barna kunne få når de kom. Røde skjeer har jeg kjøpt på søstrene grene for en stund tilbake, rød+hvitprikkede servietter søstrene grene, svarte tallerkner rema.

IMG_2372_mikke_mus_bursdag_bordekking

Vakre pappkrus og sugerør ifra FestFabrikken, en liten personlig etikett teipet jeg på hvert glass. På hver etikett kunne man fint å skrevet navnet til hver gjest – det tenkte jeg på i ettertid. hihi!

IMG_2373_mikke_mus_bursdag_bordekking

Søte gaveposer, jeg har brukt disse – men valgt ut de som er hvite med en stor smiley på – og plassert en merkelapp over smilet, slik at de passet perfekt til mikke-bursdagen. Inni hver gavepose plasserte jeg tut/fløyte, og små Mikke-tatoveringer. Tatoveringene har jeg printet ut på tatoverings-ark. Gøy!

IMG_2378_mikke_mus_bursdag_bordekking

Jeg laget små flagg til å ha midt på bordet – gutta leika masse med disse ja! hihi. (laget av kartong)

IMG_2379_mikke_mus_bursdag_bordekking

Midt på bordet sitter såklart Mikke! ♥  Enkelt pyntet bord til meg å være, jeg pleier å ha LITT detaljer. Grunnen er enkel – jeg hadde ikke planlagt dette! Men syntes det ble søtt, så glad jeg rakk å dekke bord. ♥

IMG_2389_mikke_mus_bursdag_bordekking

Sløyfer+duker fra FF, trykksaker ToneroseDesign. Dette kan du enkelt gjenskape hjemme ♥

Det var det hele for i dag – jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥  Spør om du lurer på noe!

Takk for at du tittet innom bloggen i dag, håper dagen din blir MAGISK! Stor klem,

tonerose underskrift

8 Comments

 • Hilde-Gunn Fadnes on January 11, 2013

  Hei..mister heilt pusten av alt det vakre du får til:-) …Lurte på om du har mal til mini melkekartongene? de var jo helt geniale;-)

  • Tonerose on January 12, 2013

   Hei Hilde-Gunn,

   HIhi, så snill du er! hjertelig takk for det!! Mal til melkekartongene kan jeg sikkert legge ut etterhvert! ja, ikke sant? Synes de ble supernusselige!! =)

   Stor klem!

 • Linn Marie on January 10, 2013

  så nusselig… her er barne gjestene til 2 års dagen fra 6 år og opp uten bursdagsbarnet da… så pleier å navne flaskene dems, og pynter litt på bordet, men ører vil nok ikke dem store tøffingene ha, kjenner jeg dem rett…. gleder meg til bilder av kakebordet kommer 🙂 nå skal jeg og største gutten bake mikke/minni kjeks på pinne, må øve litt 😉 Hilsen Linn, Sarpsborg

  • Tonerose on January 13, 2013

   Hei Linn,

   Takk søta! ♥ Ah, herlig! Høres veldig bra ut emd kjeks på pinne, kommer til å bli knallbra!! nei,det er ikke like enkelt å vite hva som vil være kult og ikke.. =)

   Kos deg med forberedelsene!! I morgen kommer bildedryss av kakebordet =)

   Stor klem!

 • anette on January 10, 2013

  heisann!!

  så gøy Tone :))du er en herlig inspirasjon 😀 kan tenke meg lille Daniel ble KJEMPEGLAD 😀

  klem anette:)

  • Tonerose on January 13, 2013

   Hei søta!

   Så koselig at du synes jeg er en inspirasjon – hjertelig takk for det! hihi, ja jeg tror han koste seg!! =)

   Stor klem!

 • Har en drøm... on January 10, 2013

  Rett og slett herlig:))

  • Tonerose on January 10, 2013

   Hihi, hjertelig takk for det!!

   Det var SÅ gøy å dekke bordet (selv om det ble litt plustelig, ikke-planlagt og i en fei) – kommer garantert til å gjøre det neste bursdag også! hihi.

   Stor klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...