ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Bordekking i ministørrelse – barnebord MikkeMusBursdag!

IMG_2389_mikke_mus_bursdag_bordekking

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens innlegg er bilder av bordekkingen til Daniel sin 2årsdag – alle da andre barna er ca samme alder som han, så da tenkte jeg det kunne være gøy å dekke bord i ministørrelse til de aller minste. Kjempegøy! Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_2369_mikke_mus_bursdag_bordekking

Da Daniel foreløpig ikke er så stor, ble det bursdagsfeiring med familie (ikke typisk barnehagebursdag) – og da “bare” 5 barn. I slike bursdager pleier vi ikke dekke bord, da unga foreløpig er så små synes vi det er perfekt å sitte i sofaene, leike etc – så kan man småspise hele tiden(kakebordet står fremme hele tiden, samme med maten – så forsyner man seg med mat og drikke når man selv vil). I år bestemte jeg meg for å dekke på til småtassene rundt stuebordet , i den grad de sitter stille og spiser da. hihi. Men det var suksess, og gjentas gjerne! ♥ Også så gøy å ordne istand – hihi!

IMG_2381_mikke_mus_bursdag_bordekking

Gutta er så heldige å ha flere mini-trestoler ifra Ikea (barneavdelingen), og de passet det dermed perfekt å bruke! Herlige sløyfer (beregnet på vanlige voksen-stoler) ifra FestFabrikken brettet jeg dobbelt, og knøt fast rundt hver stol. Nusselig!! hihi. Midt på knuta på ryggen festet jeg en liten etikett (designet i photoshop). Som tidligere nevnt laget jeg MikkeMus-hårbøyler, og en slik ble festet på hver stol så barna kunne få når de kom. Røde skjeer har jeg kjøpt på søstrene grene for en stund tilbake, rød+hvitprikkede servietter søstrene grene, svarte tallerkner rema.

IMG_2372_mikke_mus_bursdag_bordekking

Vakre pappkrus og sugerør ifra FestFabrikken, en liten personlig etikett teipet jeg på hvert glass. På hver etikett kunne man fint å skrevet navnet til hver gjest – det tenkte jeg på i ettertid. hihi!

IMG_2373_mikke_mus_bursdag_bordekking

Søte gaveposer, jeg har brukt disse – men valgt ut de som er hvite med en stor smiley på – og plassert en merkelapp over smilet, slik at de passet perfekt til mikke-bursdagen. Inni hver gavepose plasserte jeg tut/fløyte, og små Mikke-tatoveringer. Tatoveringene har jeg printet ut på tatoverings-ark. Gøy!

IMG_2378_mikke_mus_bursdag_bordekking

Jeg laget små flagg til å ha midt på bordet – gutta leika masse med disse ja! hihi. (laget av kartong)

IMG_2379_mikke_mus_bursdag_bordekking

Midt på bordet sitter såklart Mikke! ♥  Enkelt pyntet bord til meg å være, jeg pleier å ha LITT detaljer. Grunnen er enkel – jeg hadde ikke planlagt dette! Men syntes det ble søtt, så glad jeg rakk å dekke bord. ♥

IMG_2389_mikke_mus_bursdag_bordekking

Sløyfer+duker fra FF, trykksaker ToneroseDesign. Dette kan du enkelt gjenskape hjemme ♥

Det var det hele for i dag – jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥  Spør om du lurer på noe!

Takk for at du tittet innom bloggen i dag, håper dagen din blir MAGISK! Stor klem,

tonerose underskrift

8 Comments
 • Hilde-Gunn Fadnes on January 11, 2013

  Hei..mister heilt pusten av alt det vakre du får til:-) …Lurte på om du har mal til mini melkekartongene? de var jo helt geniale;-)

  • Tonerose on January 12, 2013

   Hei Hilde-Gunn,

   HIhi, så snill du er! hjertelig takk for det!! Mal til melkekartongene kan jeg sikkert legge ut etterhvert! ja, ikke sant? Synes de ble supernusselige!! =)

   Stor klem!

 • Linn Marie on January 10, 2013

  så nusselig… her er barne gjestene til 2 års dagen fra 6 år og opp uten bursdagsbarnet da… så pleier å navne flaskene dems, og pynter litt på bordet, men ører vil nok ikke dem store tøffingene ha, kjenner jeg dem rett…. gleder meg til bilder av kakebordet kommer 🙂 nå skal jeg og største gutten bake mikke/minni kjeks på pinne, må øve litt 😉 Hilsen Linn, Sarpsborg

  • Tonerose on January 13, 2013

   Hei Linn,

   Takk søta! ♥ Ah, herlig! Høres veldig bra ut emd kjeks på pinne, kommer til å bli knallbra!! nei,det er ikke like enkelt å vite hva som vil være kult og ikke.. =)

   Kos deg med forberedelsene!! I morgen kommer bildedryss av kakebordet =)

   Stor klem!

 • anette on January 10, 2013

  heisann!!

  så gøy Tone :))du er en herlig inspirasjon 😀 kan tenke meg lille Daniel ble KJEMPEGLAD 😀

  klem anette:)

  • Tonerose on January 13, 2013

   Hei søta!

   Så koselig at du synes jeg er en inspirasjon – hjertelig takk for det! hihi, ja jeg tror han koste seg!! =)

   Stor klem!

  • Tonerose on January 10, 2013

   Hihi, hjertelig takk for det!!

   Det var SÅ gøy å dekke bordet (selv om det ble litt plustelig, ikke-planlagt og i en fei) – kommer garantert til å gjøre det neste bursdag også! hihi.

   Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0