Bordekking Konfirmasjon – med mintgrønne detaljer

IMG_4677

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer et lite bildedryss ifra bordekkingen til Alexanders konfirmasjon i Spania – håper det kan være til inspirasjon nå som konfirmasjonstiden nærmer seg her hjemme! Fargevalget var hvitt, med sølv og mintgrønne detaljer. Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_4676

Temperaturen var deilig (Spania) på palmesøndagen, konfirmasjonsdagen, men da det blåste en del var det veldig godt med telt. Utover kvelden ble det satt inn to gassbrennere – herlig varmt! (telt kan leies mange steder her i norge, feks PartyPlanner tilbyr dette. Og ovner!) Runde bord er absolutt å anbefale å leie – man kommer så nærme alle på bordet, dermed er det enkelt for alle å skravle med hverandre. Perfekt! Opptatt av detaljer som jeg er, så anbefalte jeg SÅKLART stoltrekk, jeg synes det løfter inntrykket veldig. Lekkert! hihi.

IMG_4674

Sølv chiffon sløyfer ifra FestFabrikken (kan både leies og evt kjøpes) er duse, og passer flott i konfirmasjon til gutt. Ikke så dominerende, men nydelig! Selv synes jeg både svart og gull er stilig – og da gjerne også helfargede – mye mer fremtredende, mange muligheter! Da fargevalget var både sølv og mintgrønt for konfirmasjonen valgte jeg disse, og var veldig fornøyd med de!

IMG_4664

Det var 30stk i konfirmasjonen, 3 x 10mannsbord, og midt på hvert bord en stor nydelig blomsteroppsats. Vakre!! ♥

IMG_4734

Jeg laget mini-melkekartonger som bordkort, såklart med bilder av konfirmanten på! (han er glad i airsoft, dermed var det naturlig å ha med et slikt bilde på kartongene) Mintgrønne kartonger såklart! hihi. Elsker slike personlige detaljer som disse bordkortene, det tar tiiiid å lage – men er verdt det! Om du har lyst til å lage slike mini-melkekartonger selv har jeg lagt ut mal til dette til gratis nedlasting på bloggen – det finner du under fanen “trykksaker” – og deretter “gratis nedlasting”. Enjoy! ♥

IMG_4665

Cover til sanghefte laget jeg i a5, slik at heftene ble litt fyldigere (istedenfor tynne a4) – og designet et cover som minnet litt om invitasjonene. Elsker å ta opp samme detaljer flere steder, som feks monogrammet til Alexander! Rundt sangheftene et hvitt silkebånd, med vakker strass-spenne midt på.

IMG_4676

Det var det hele – håper du likte bordekkingen! ♥  Kjempekos at du tittet innom her hos meg i dag – jeg håper dagen din blir strålende!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply