{ bordekking // TOG // barnehagebursdag }

KL5A7336_tog_bursdag_barnebursdag

I dag kommer et lite bildedryss av hvordan jeg dekket barnebordet da vi fikk barnehagen på besøk – såklart med litt TOG som pynt! hihi. 

KL5A7365_tog_bursdag_barnebursdag

Det har gått litt i ett i det siste, så planleggingen til denne feiringen ble ikke helt som vanlig – jeg hadde rett og slett ikke like mye tid. Men men – gøy ble det uansett!! Temaet var tog, dermed hentet jeg dette inn i bordekkinga. Søte små tog brettet jeg av kartong, jeg er så heldig å ha en silhouette kuttemaskin – dermed laget jeg disse med den. Togene brettet jeg av sølv kartong kjøpt på Søstrene Grene. Festet sammen med dobbeltsidig teip.

KL5A7338 _tog_bursdag_barnebursdag

Jeg kjøpte søte tre-tog på ebay, det tar lang tid før de kommer – men prisen er fin. Dermed kunne alle barna få et leketog hver, fine å leke med seinere også.

KL5A7340_tog_bursdag_barnebursdag

Små skilt med teksten Daniel 3 år plasserte jeg midt på barnebordet, designet i Photoshop. Printet ut på hvit kartong og festet sammen med dobbeltsidig teip.

KL5A7398_tog_bursdag_barnebursdag

Jeg designet omslag til juiceboksene, jeg elsker å stashe litt! Dette er JIPPI-juicebokser fra Meny, eplejuice. Designet jeg laget har jeg lagt ut tidligere, samt tom mal – det finner du her. Om det tar litt tid før designet dukker opp lar du bare nettsiden stå og jobbe litt lengre.KL5A7362_tog_bursdag_barnebursdag

Jeg laget også søte små bokser som jeg fylt med fargestifter og en tog-tegning, dermed kunne barna fargelegge mens de ventet på maten/mens de ventet på at de andre skulle bli ferdige med å spise. Anbefales! Kommer garantert til å gjøre noe tilsvarende neste barnebursdag også, superkjekt med litt å inne på når de begynner å bli litt utålmodige. Design&mal på boksene finner du HER. Søte svarte servietter med polkadots fra FestFabrikken  ♥KL5A7351_tog_bursdag_barnebursdag

Hele avdelingen kom hjem til oss på formiddagen, kjempegøy! Vi gjorde det på samme måte da Lukas hadde bursdag i august – veldig veldig stas! De voksne/jentene på avdelingen til gutta våre er helt fantastiske – hjertelig tusen takk for en strålende dag Tine, Trude, Therese og Natasha! Dere er best!! ♥ Takk for at dere gjør det så gøy! Det blir ganske fullt med 30+ inne, dermed feiret vi bursdagen i hagen denne gangen også. Veldig lettvint! KL5A7348 _tog_bursdag_barnebursdag

Pop-up telt fra herlige PartyPlanner – disse anbefales på det varmeste! Utrolig enkle å sette opp – perfekt! Benk-sett er også helt supert, så lettvint med benker istedenfor uendelig mange stoler til så mange småtasser. Alt fra PartyPlanner i Mjøndalen ♥ Taket pyntet jeg med ballonger fra FestFabrikken, og en lyskjede (kommer ikke så godt fram her) KL5A7341_tog_bursdag_barnebursdagEt skilt på portstolpen – elsker detaljer! ♥

KL5A7336_tog_bursdag_barnebursdag

Det var det hele – håper dagens innlegg kan være til inspirasjon ♥  Tusen takk for at du tittet innom!

✭ Happy mandag ✭

Stor klem ♥

4 Comments

 • Barnelykke on January 31, 2014

  Sååå fantastisk, heldige barn 🙂
  Har lurt litt på en slik silhuette cutter, ser gøy ut 🙂

  Klem
  Birte

  • Tonerose on February 11, 2014

   Kjære Birte,

   Skjønne herlige du!! Hjertelig takk for det!!

   Mhmmm, det er GØY!! da har man ALLE muligheter – trenger bare gjerne litt mer tid, hihi!

   Stor klem!

 • Victoria on January 27, 2014

  Du imponera stadig vekk!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...