Bordkort Konfirmasjon

IMG_4734

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg er såvidt igang med litt redigering av bilder ifra Spania-turen med konfirmasjon, og dagens bilde blir av bordkortene jeg laget. Såklart mini-melkekartonger! hihi. Disse tar desverre himla lang tid å lage, men det er kjempegøy med noe litt annerledes ♥ Jeg har lagt ut mal til gratis nedlasting for de som har lyst til å lage tilsvarende selv, den finner du HER.  Husk å beregne god tid! Jeg lager designet i photoshop, og synes det er herlig å ha med et par bilder av konfirmanten. Ellers er det bare å dekorere slik man synes blir pent – og gjerne i tema med resten av konfirmasjonen såklart! Fargevalget for konfirmasjonen til Alexander var mintgrønn, dermed var det klart at bordkortene måtte lages mintgrønne ♥ Alexander har mange hobbyer, blant annet airsoft, dermed var det naturlig å ha med et bilde ifra spilling på bordkortene.

Flere bilder kommer etterhvert, stas om du har lyst til å titte innom igjen! Håper bildene kan være til inspirasjon til planlegging av konfirmasjon ♥ Her hos meg blir det både baking og kakepyntlaging i dag – ønsker deg en herlig dag!!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

 • Bente on April 11, 2013

  Disse er så fine:) men med 60 til bords blir det mye jobb. Men tenker bruke dem til et mindre selskap 🙂 kjempestilige. Du har sååå mye fint både av kaker og annet. Ha en nydelig dag.

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hjertelig takk for det Bente! =)

   haha, ja det ville blitt LITT slitsomt å lage sååå mange..! =)

   Happy tirsdag!

Leave a Reply