{ bring it on! }

KL5A2725_1 kopier 2 copy

Jippi!

…bring it on!

I kveld/natt kommer verdens beste tvillingsøster til Norge – du kan tro jeg gleder meg! Dermed blir det så absolutt JukseSuperMamma 24/7 framover, det har vel strengt tatt virkelig vært det i det siste uansett – men SÅ mye morsommere å jobbe i sammen. Gleder oss enormt til lanseringseventet på mandag, dette blir årets happening jenter! Gleder meg SÅ til å treffe alle!!

Vi sees! ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...