{ browniebites // Fifty shades of Grey }

KL5A4855

Happy søndag!

På torsdag var jeg så heldig å få lov til å ordne istand litt søtsaker til premierefesten av Fifty shades of Grey på Villa Eckbo – spennende utfordring! Her er en liten sniktitt av søtsakene jeg ordnet istand – deilige browniebiter med grått marsipanlokk. Selvsagt med søte pinner/papirsugerør ifra FestFabrikken – og skilt med quotes ifra filmen/bøkene. Elsker personlige detaljer! Om det er ønske om det kan jeg legge ut skiltene til gratis nedlasting – kanskje er det noen som planlegger Fifty shades-party, feks utdrikningslag? Perfekt tema, hihi!

Ønsker DEG en deilig søndag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...