{ Bryllupsfotografering: detaljebilder av gifteringene }

Nylig skrev jeg et innlegg med tips og inspirasjon til bryllupsfotografering. Det jeg ikke nevnte da var bilder av gifteringene! Har du lyst til å lese mitt forrige innlegg med masse bilder og tips/inspirasjon finner du dette HER.

Bryllupsfotografering gifteringer tips

Knips bilde av gifteringene

Selv synes jeg det alltid hører med å knipse bilder av gifteringene – det trenger ikke være mange bildene, men det er alltid koselig å ha minst ett bilde av de!

Det finnes mange herlige måter å knipse disse bildene på, som du ser på det øverste bildet hadde brudeparet de vakreste champagneglass. Glass med inngravert brudeparets navn og bryllupsdatoen! Selvsagt måtte disse foreviges ♥

Bryllupsfotografering gifteringer tips

Har brudeparet barn er det nydelig å knipse bilder av ringene om en av de er store nok til å holde ringene. Dette blir personlig og utrolig søtt! Alternativt er det selvsagt midt i blinken å spørre brudesvennen / brudepiken om dette ♥

Gifteringene er ganske små, så har du et makro-objektiv til kameraet ditt er det helt perfekt å bruke dette! Har du ikke det så bare prøv deg frem – det kan være du må gå litt lenger unna motivet for å få skarpstilt – står du nærmere enn nærgrensen klarer kameraet ikke å skarpstille. Om du fotograferer innendørs kan det være lurt å ta med gifteringene bort til vinduet, dermed får du et nydelig dagslys på ringene. Prøv deg frem med danderingen av ringene, settingen og hvor lyset kommer fra!

Bryllupsfotografering gifteringer tips

Her har jeg knipset et bilde av gifteringene liggende på den vakre brudebuketten – mulighetene er utrolig mange når det kommer til fotografering!

Kos deg med planleggingen av bryllupet og bryllupsfotografering!

Stor klem ♥

// innlegg med tips og inspirasjon til bryllupsfotografering finner du HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...