{ bryllupsfotografering // photoshop // dramatisk }

KL5A5693 drama  bryllupsfotografering bryllup bryllupsbilde drømmebryllup

Jeg håper du har en HERLIG mandag og start på uka! ♥ Dagens bilde er av flotte Monica og Thomas, jeg var så heldig å få æren av å fotografere bryllupet deres i sommer. Når jeg redigerer bilder lagrer jeg selvsagt alle bildene som “vanlige”, men har jeg tid til det synes jeg det er utrolig gøy å overdrive litt redigeringen på enkelte bilder, slik som her – artig å skape en litt mer dramatisk effekt med de herlige skyene osv! Flere enn meg som ønsker seg flere timer i døgnet?? ♥

KL5A5693_1   bryllupsfotografering bryllup bryllupsbilde drømmebryllup

Ønsker deg en STRÅLENDE uke, håper den blir den beste på lenge!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...