{ bryllupsfotografering // takkekort-bilde }

KL5A1803 copy vintage    bryllupsfotografering bryllup bryllupsbilde drømmebryllup

I dag skal jeg avgårde på bryllupsfotografering av et nydelig brudepar, jeg gleder meg! Det er en ære å få lov til å forevige den store dagen ♥ Dette bildet er av herlige Linn og Thomas, Linn hadde laget et stilig banner som de hadde lyst til å bruke til takkekortene – love it! Hun har kjøpt sjablong på Søstrene Grene, og malt på bokstavene. Stilig!

Jeg håper DU får en fantastisk lørdag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...