{ bryllupsfotografering / vakre Monica }

KL5A5908_1   bryllupsfotografering bryllup bryllupsbilde drømmebryllup

Jeg håper du har en STRÅLENDE dag i dag ♥ Dagen i dag går med til masse ordnings her hos meg, samt avgårde på et par avtaler og forhåpentligvis mer tid til innboksen snart! ♥ I august var jeg så heldig å få æren av å fotografere denne fantastisk vakre bruden, tusen hjertelig takk for at jeg fikk lov til å fotografere dere Monica! Bryllupet fant sted på flotte Villa Malla – og var rett og slett helt perfekt ♥

Fortsatt deilig dag til DEG!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...