Bryllupskaka til Anja Edin & Gro Hammerseng ♥ {Bildedryss}

IMG_0663 copy

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Nylig var jeg så heldig at jeg fikk lov til å lage bryllupskaka til herlige Gro og Anja – hvilken ære! Vakre brudeparet gav meg så frie tøyler jeg ville til designet på kaka, kjempespennende ♥ Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer… 

IMG_0667 copy

Jeg elsker å lage kakene mine personlige, og synes det er helt herlig med unike detaljer som er spesielt for mottakerene av kaka. Enten dette gjøres ved å designe kake etter brudekjole, invitasjoner etc – eller ved å hente inn elementer/historier som har en viktig betydning for brudeparet.

IMG_0664 copy

Etter brudeparets ønske modelerte jeg en svane og en spekkhogger på toppen av kaka, dette representerer nydelige brudeparet (historie alle gjestene kjente til) Alt er selvfølgelig spiselig, laget av sukkerpasta.

IMG_0665 copy

Brudeparet hadde utrolig stilige gifteringer, og i ringene stod teksten “Here is my heart. Guard it well” – dermed var det var naturlig å hente inn denne teksten i kaka! Dette har jeg laget av svart marsipan. Et par jente-tegn har jeg modelert av hvit marsipan, og hengt som et par smykker ned fra de spiselige blomstene. En søt detalj som forteller at det er to jenter som gifter seg ♥

IMG_0666 copy

Anja sitt flotte smykke, som hun selvfølgelig har fått av Gro, – med teksten “you had me at hello” – fikk også være med på kaka. Laget av marsipan ♥ Herlige Anja hadde på seg dette smykket på bryllupsdagen, perfekt detalj til kaka

IMG_0663 copy

Kaka har jeg trukket med ekstra hvit marsipan, og blomstene/smykkene har jeg modelert av marsipan og sukkerpasta. Hele kaka er sprayet med vakker pearlspray ifra FestFabrikken (gir en nydelig shine til marsipanen)

Det var utrolig stas å lage denne kaka – jeg har storkost meg med hele prosessen. HJERTELIG tusen takk Anja og Gro, det var virkelig en ære! ♥

Kjempekos at DU tittet innom bloggen min i dag – ønsker deg en strålende dag!

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

No Comments

Leave a Reply