{ bryllupskake // blonder // liljekonvall }

KL5A0953_bryllupskake_bryllup_kake_liljekonvall_blonder

For lenge siden kontaktet vakre Linn meg da de var igang med planleggingen av drømmebryllupet – jeg fikk æren av å lage bryllupskaka og fotografere det herlige paret! De pyntet med søteste liljekonvall i bryllupet, disse skjønne blomstene gikk igjen overalt – og dermed var det naturlig at de ønsket dette på bryllupskaka også. Jeg har aldri laget dette tidligere, og jeg liker vanligvis at alt er spiselig på kakene jeg lager – dermed har jeg minimal erfaring med blomster på streng. Linn ønsket gjerne dette uansett, og da var det klart jeg måtte prøve meg på det – en spennende utfordring! I bryllupet gikk også blonder igjen overalt (herlig!) – dermed var det naturlig å hente inn dette i kaka også.

KL5A0946_bryllupskake_bryllup_kake_liljekonvall_blonder

Vi mailet mye frem og tilbake, og det er bruden selv som har designet kaka. Herlig! Blondene er spiselige, dette lager jeg av en masse som minner om melismasse – smøres utover en silikonmatte med mønster, og tørkes enten natta over eller i ovnen noen minutter. Alltid stas å gjøre kaka så personlig som mulig! Kaka er trukket med ekstra hvit marsipan, all pynt annet enn liljekonvall er laget av marsipan (laget av sukkerpasta) Diktet gikk også igjen i bryllupet, fin detalj på kaka.

Hjertelig takk for at jeg fikk æren av å lage bryllupskaka deres! ♥

Ønsker DEG en vidunderlig dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...