{ Bryllupskake // Inspirasjon }

IMG_2325_bryllupskake_weddingcake

På jakt etter inspirasjon til bryllupskake?

bryllupskake-anne-marte2_bryllupskake_weddingcake

Her har jeg samlet noen av kakene jeg har laget tidlig, håper det kan være til inspirasjon! ♥

IMG_5745_bryllupskake_weddingcake

Selv er jeg veldig glad i å hente inn personlige detaljer på kaka, og gjerne ha en kake som ikke alle andre har. Tenk på hvordan brudekjolen ser ut, hvordan er invitasjonene, fargene og blomstene i bryllupet osv osv. Alt dette kan veldig gjerne være med på å avgjøre designet på kaka!

bryllupskake-karin-_bryllupskake_weddingcake

Kaken over er inspirert av de nydelige invitasjonene brudeparet hadde sendt ut – blomstene er de samme som var i bukett og bryllup. Ikke vær redd for å tenke litt utenom det vanlige!! Denne kaken er trukket med marsipan og deretter malt, alle blomster laget av marsipan.


IMG_3197_bryllupskake_weddingcake

Ønsker du klassisk hvit bryllupskake med marsipanroser kan den allikevel gjøres personlig – slik som kaken over for eksempel. Her er designet fra brudekjolen/livet på kjolen hentet inn i nest nederste etasje. I dette bryllupet dekorerte de bordene med vakre kandelabre med en “ball” av rosa roser på toppen og perler hengende ned – derav øverste etasje! =)
IMG_5748_bryllupskake_weddingcake

kan det jo være fordi jeg har laget mange bryllupskaker oppigjennom – men selv er jeg svak for bryllupskaker som har en annen farge enn hvit også – som feks gammelrosa som denne! Her har jeg laget akkurat hva jeg selv hadde lyst til, så da ble det mye blonder og rysjer. Og ikke minst utsmykkede fantasiblomster =) Elsker denne stilen!IMG_62941_bryllupskake_weddingcake

IMG_62981_bryllupskake_weddingcake

Jeg bruker vanligvis marsipan til kakene mine, både trekk og pynt. Mange velger også å bruke fondant el – her velger dere selv hva dere liker best!

KL5A2414_bryllupskake_weddingcake

Dessverre lager jeg ikke kaker på bestilling lengre, men jeg holder kurs i kakedekorering om du kunne ha lyst til å være med på det. Det er UTROLIG gøy, og alle lager fantastiske kaker – selv uten NOE erfaring! =) (jeg holder ulike kurs, både helt nybegynner og mer viderekomne) HER finner du info om kurs, ønsker du å sende meg en mail når du meg på ToneroseDesign@gmail.com

KL5A4573_bryllupskake_weddingcake

Den vakre bruden som booket kaken over ønsket å overraske brudgommen sin – dermed modelerte jeg John Deere-traktoren hans i marsipan!! Herlig =) Bryllupskaken er forøvrig inspirert av den nydelige brudekjolen.

KL5A7418_bryllupskake_weddingcake

Er dere ikke glad i marsipan kan selvsagt bryllupskaken være uten trekk – kaken over er red velvet kake som da er trukket med samme kremen rundt. Velg det DERE liker best!

Romantiske-blomster-bryllupskake_bryllupskake_weddingcake

Håper innlegget kan være til inspirasjon!

Ønsker du å se flere av kaken jeg har laget finner du dette på bloggen HER.

Have fun!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...