{ bryllupskake Karin // inspirert av vakre invitasjonene // pastellfarger }

_bryllupskake_bryllup_kake_pastellfarger_malt

Nylig var jeg så heldig å få lov til å lage bryllupskaken til vakre Karin og Snorre – hvilken ære! jeg laget også navnfestkake til datteren, skjønne lille Elise tidligere, så dette var ekstra spesielt ♥ Kakedesignet var inspirert av invitasjonene – HERLIG!

KL5A2460_bryllupskake_bryllup_kake_pastellfarger_malt

Det vakre brudeparet @karingjerde #karinogsnorre hadde de skjønneste invitasjoner – disse var perfekt inspirasjon til bryllupskaka! Elsker personlige og unike kaker – og vakre Karin falt helt for idèen – SÅ gøy!

KL5A2468 _bryllupskake_bryllup_kake_pastellfarger_malt

Kaka har jeg trukket med ekstra hvit marsipan, deretter har jeg malt kaka til å minne om invitasjonene. Spennende utfordring!

KL5A2471_bryllupskake_bryllup_kake_pastellfarger_malt

Elsker de søte detaljene, så sommerlig og frisk! I brudebuketten var det vakre rosa austinroser/ranunkler, blå forglemmegei, hvite margeritter og grønt fyll – skikkelig blomstereng! Dermed måtte dette såklart gjenskapes i marsipan til bryllupskaka! Vakkert ♥

KL5A2476_bryllupskake_bryllup_kake_pastellfarger_malt

HJERTELIG tusen takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka – en HERLIG utfordring som jeg virkelig koste meg med! ♥

Jeg håper dagens kake kan være til inspirasjon – ønsker deg en fantastisk dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...