Bryllupskake med romantiske blomster i hvitt og lillatoner

IMG_6207

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens kake er en bryllupskake jeg var så heldig å få lage for en liten stund tilbake, fargevalget for bryllupet var lavendel/lillatoner – nydelig! Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer..

IMG_6210

Båndet rundt kaka er laget av marsipan farget lilla, dette laget jeg til å ligne silkebåndet de hadde rundt invitasjonene sine. Og såklart en hjertespenne midt på, slik som på kortene! ♥ Elsker å hente inn personlige detaljer! På invitasjonene var det et vakkert silkebånd rundt, og på kartongen under silkebåndet var det embosset/preget et vakkert mønster i den hvite kartongen. Dermed måtte jeg såklart lage hvitt mønster på nederste etasje for å etterligne! ♥

IMG_6195

Kaken er trukket med ekstra hvit marsipan, og de romantiske blomstene har jeg laget av marsipan. Festes til kake med royal icing, dvs pisket eggehvitte og melis. De større/tyngre blomstene fester jeg også med ukokt spaghetti som jeg presser litt inn i kaka, dermed sitter de mye bedre fast ♥

Det var det hele for i dag, håper dagens kake var til inspirasjon! Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka!

Ønsker DEG en vidunderlig dag i dag ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply