{ hvit bryllupskake med personlige detaljer }

IMG_2080_hvit_bryllupskake_bryllup_kake

Dagens kake er det en stund siden jeg laget, men jeg håper den kan være til inspirasjon allikevel! ♥ Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage kaken deres Beate & Morten – en ære! ♥ Kaken er trukket med ekstra hvit marsipan, all pynt i marsipan. Jeg har malt monogrammet på kaka, og mønsteret ifra de vakre invitasjonene.

Ønsker deg en NYDELIG fredag! ♥

- tone3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...