Bryllupskake til nyttårsaften {Bildedryss} Monogramplate,lyserosa roser, glitrende snøkrystaller…

IMG_2289

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer som lovet et bildedryss av bryllupskaka jeg laget til nyttårsaften – gratulerer som nygifte vakre Tuva Kristine og Eivind ♥

Klikk deg videre for å lese mer om kaka/se flere bilder..

IMG_2287

Denne kaka var tropisk aroma, og trekket var sukkerpasta. Jeg pleier alltid å trekke kakene mine i marsipan – men brudeparet ønsket heller sukkerpasta som trekk, og da var det jo klart jeg laget det. Pynten spilte det ingen rolle hva jeg laget av, dermed er noe laget av marsipan og noe laget av sukkerpasta. Fargevalget for bryllupet var hvitt, brunt, lyserosa og ubleika – og gull!

IMG_2290

Som bordpynt skulle det være vakre brune kranser, med lyserosa papir-roser på, dekorert med snøspray, ubleika sløyfe og hjerte. Dermed var det klart jeg måtte forsøke å lage en spiselig varant av en slik! Denne ble plassert på toppen av kaka.

IMG_2288

Helt øverst ønsket de den vakre monogramplata som gikk igjen i invitasjoner, bordkort etc. Denne har jeg laget i marsipan, og “limt” fast med royal icing (pisket eggehvitte og melis)

IMG_2301

De ønsket å ha med navnene sine, og bryllupsdatoen på kaka – jeg laget et lite banner hvor jeg malte navn+dato i gull. Teksten har jeg malt på med gull lustre dust iblandet bittelitt vodka. Banneret har jeg festet til kaka med bittelitt vann. På siden av denne etasjen har jeg dekorert med snøkrystaller laget av sukkerpasta.

IMG_2292

Masssssse romantiske blomster ramlende nedover kaka. Herlig! ♥ Hovedblomsten var lyserosa roser, dermed ble det selvfølgelig mange av disse.

IMG_2312

Innimellom blomstene plasserte jeg glitrende snøkrystaller, ved å la disse tørke et par dager i forveien vil de bli stive nok til å kunne stå oppreist. Pyntet med hvitt spiselig glitter slik at de ser skikkelig vinterlige/frosne ut. Neida, jeg er IKKE glad i glitter.. hihi!

IMG_2307

Den øverste etasjen pyntet jeg med diamantmønster (preger ruter ned i trekket), og festet en stor hvit sukkerkule i hvert hjørne. Elegant! Den mellomste etasjen dekorerte jeg som nevnt med hvite snøkrystaller, og den nederste etasjen+fatet pyntet jeg med vanlig sukker+spiselig glitter. Skikkelig vinterlig kake! Kjempegøy ♥ Jeg var så heldig å få ganske frie tøyler av bruden – det synes jeg alltid er kjempestas! Håper de likte kaka!! ♥

IMG_2310

Jeg laget litt ulike andre blomster som fyll, disse laget jeg i hvitt og kostet med lyserosa lustre dust (shine) Blomstene var hovedsakelig fantasiblomster, men også litt pioner etc fikk være med.

IMG_2293

Gifteringene, laget av marsipan, ligende på kakefatet. Drysset over littegrann sukker+spiselig glitter (ser desverre ikke glitteret på bildene, men det glitret som ekte snø)  – vinterlig!IMG_2317

Det var det hele for i dag – spør om du lurer på noe! Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon!

IMG_2318

Hjertelig takk til Tuva Kristine og Eivind! ♥

Tusen takk for at DU tittet innom bloggen min i dag – jeg håper du får en STRÅLENDE dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

14 Comments

 • Linda Strømsnes on March 16, 2013

  Nydelig nydelig kake!:) Har ikkje ord:)
  Lurte på hvilken størrelse du har brukt på de ulike kakene her???

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hjertelig takk Linda!

   Ah… det var denne hukommelsen da.. Hmm. kanskje feks 15/16cm + største&minste i slikt standardsett på 3stk? Har desverre ikke den beste hukommelsen.. =)

   Ønsker deg en strålende dag!

 • anette on January 7, 2013

  Hei Tone 🙂 tusen takk for mail! 🙂 oi så herlig nam nam , kan tenke meg denne var nyyyydelig å spise 😀
  da prøver jeg vaniljekake med bringebærkrem mmmm 😀

  klemmer anette:)

 • Mette on January 7, 2013

  Fantastisk kake! Du er så vanvittig flink og kreativ 🙂
  Hvilke utstikkere/silikonformer bruker du til blomster? Har en del silikonformer, men jeg er liksom ikke helt fornøyd med de !

  Klem, Mette 🙂

 • anette on January 6, 2013

  du..hva har du i denne kaken?:) ser også kjeeempego ut 😀 !! hva passer til fyll med den vaniljekake oppskrifta du pleier å lage , kan bringebærfyll være godt tror du ? sammen med vaniljekrem ?:)

  klem anette:)

  • Tonerose on January 6, 2013

   Hei Anette,

   Takk for det! =) Denne kaken er tropisk aroma – dvs fast kake med litt krydder, og halvparten av bunnene med kakao (dvs sjokoladekake med litt krydder) og sjokoladekrem i mellom. Deilig! Hmmm.. Jepp, det vil jeg tro absolutt kan bli deilig! =)

   Stor klem!

 • anette on January 6, 2013

  nyyyyyydelig Tone 😀 du er så fantastisk flink du!!!!! 😀

  klemmer anette:)

 • Rinnie Olsen on January 5, 2013

  Hvor er den flot, det er nogle fantastiske kager du laver.
  Forsat god weekend 🙂

  • Tonerose on January 6, 2013

   Hei Rinnie,

   Hjertelig tusen takk for så gode ord – kjempestas at du liker kakene jeg lager!

   Takk det samme! =)

 • Linn Marie on January 5, 2013

  NYDELIG!

  Hilsen Linn, Sarpsborg

Leave a Reply