Bryllupskake til nyttårsaften {Sniktitt}

IMG_2318

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Til nyttårsaften var jeg så heldig å få lov til å lage bryllupskaken til herlige Tuva Kristine og Eivind. Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage bryllupskaken deres! ♥ Etter litt mailing frem og tilbake kom vi fram til et herlig design – veldig personlig! Bildet er toppen av kaka (marsipan), dette er monogram-platen som gikk igjen i invitasjoner, bordkort etc. Herlig! Andre stikkord for kaken var krans (bordpynt var brune kranser med lyserosa papir-roser), lyserosa roser, glitrende snøkrystaller.. Titt innom i morgen om du har lyst til å se hvordan kaken ble!

Tusen takk for at du tittet innom her hos meg i dag – jeg håper dagen din blir HERLIG!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

 • Har en drøm... on January 5, 2013

  Den er lekker!!
  Heldige du:)
  Ønsker meg fotoveske jeg og:)

  • Tonerose on January 6, 2013

   Hihi, ikke sant! Jeg er helt forelska i fotoveska mi, heldige meg! =)

   Håper du har hatt en herlig helg!!

   Stor klem! =)

Leave a Reply