{ bursdag // utfordring // 20 fakta }

KL5A2197 kopier copy3

Jeg håper du har en FANTASTISK dag!

Det har jeg – det er nemlig BURSDAGEN min i dag ♥ …og bursdagen til verdens beste tvilingsøster! ♥ Hipp hurra! ✭ Er det flere enn meg som må telle seg frem/regne ut når man begynner å tenke på hvor gammel man er? haha, skal si tidene forandrer seg! Jeg har bare begynt å svare 83-modell når noen spør meg… hihi!

I dag kommer et privat innlegg på bloggen – jeg har nemlig blitt utfordret av vakreste Cathrine @villa_interior_dilla til å fortelle 20 (!) fakta om meg selv… Phui, here goes!

1. Jeg ble mamma da jeg var 26, har to perfekte små gutter på 4 og 5 år

2. Jeg ble sammen med drømmemannen i russetida, vi har nå vært sammen i 14 (!) år ♥

3. Jeg er utdannet optiker, og etter endt mammaperm begynte jeg å jobbe med ToneroseDesign isteden – etter at mange herlige bloggvenner mente jeg burde. Hjertelig takk!

4. Jeg har en storesøster og en tvillingsøster som jeg elsker å tilbringe tid sammen med!

(jeg har også mamma, stefar, pappa, stemor og to småbrødre som jeg selvsagt også synes det er stas å være sammen med, må ikke glemme resten!)

5. Jeg har alltid “drevet med noe” kreativt takket være min herlige mamma og mormor ♥  Allerede på barneskolen heklet jeg små klær til mine bittesmå sette-kasse-figurene mine osv.. hahahaha, er det sant man ikke skal fortelle?? Sydde oss egne klær da vi gikk på barneskolen osv, er det rart jeg har blitt som jeg har blitt? hihi, takknemlig!

6. Jeg er bittebittebittelitt sta når jeg bestemmer meg for å gjøre noe, og skulle gjerne gjort det i går. Gir meg ikke før jeg får det til, og er lært opp til å tro at jeg kan klare det meste selv. Elsker å lære nye ting

7. Jeg begynte med kakedekorering først etter at jeg fikk barn, og innså at det ble mye bursdager fremover – og selvsagt pangstart med barnedåp

8. Før jeg fikk barn var jeg hagegal – og elsket å tilbringe tid ute i rosehagen (ToneRose) Men nå strekker ikke tiden til, elsker det fortsatt – men det har måttet vike for alt annet.

9. Jeg begynte med fotografering etter at jeg fikk barn, og skulle inderlig ønske jeg hadde startet med det tidligere slik at vi hadde hatt nyfødtfotografier av de (eller bestilt det) – men da får jeg heller ta masse mer bilder av de nå! ♥

10. Jeg ELSKER å få lov til å jobbe med ToneroseDesign – og er utrolig takknemlig for at så mange kommer på kakekurs, kjøper boka mi osv. En ære! ♥

11. Hadde noen fortalt meg for 5 år siden hvordan hverdagen min ville være i dag hadde jeg ALDRI trodd de. Utrolig takknemlig for alt jeg har fått lov til å oppleve! Å ha blitt inivtert flere ganger på GodMorgenNorge osv er helt uvirkelig ♥

12. Har dårlig samvittighet for ikke å rekke over overalt, sikkert sånn som veldig mange andre! Henvendelser på FaceBook har jeg desverre helt gitt opp å klare å svare på – send meg mail isteden, der kan det ta tid å komme over, men jeg kommer alltid i mål ♥ Synes det er veldig hyggelig med henvendelser, og drømmer om flere timer i døgnet til akkurat mail osv. Sitter vanligvis med jobb utover natta, noe som resulterer i minimalt med søvn – og GULLFISKHUKOMMELSE!

13. Har i motsetning til mange et veldig godt forhold til svigermoren min – og er veldig takknemlig for at de er så involverte i barna og hjelper oss om vi trenger det ♥

14. Jobber for tiden med boka JukseSuperMamma sammen med verdens beste tvillingsøster

15. Jeg og tvillingsøstra mi er akkurat like – da vi var små snakket vi vårt eget sprak – og når vi treffes den dag i dag snakker vi så raskt og tenker så likt at andre gjerne ramler av og bare ser spørrende på oss… oooops!

16. Er selvlært med kakedekorering, fotografering, bilderedigering osv – og det siste jeg har sitti med nå er å lære meg å redigere litt video. Er såvidt igang med gjør-det-selv videosnutter, og håper å kunne gjøre mye av dette etterhvert – og forhåpentlig bli bedre ♥ Hyggelig at mange allerede har begynt å abonnere på youtubekanalen jeg har opprettet, da kommer det mail så fort nye videosnutter legges ut

17. Bygde meg lyserosa kjøkken da jeg begynte med kakedekorering – til og med kjøkkeninnredningen er rosa. Nevnte jeg at jeg er glad i rosa?

18. Har NULL peiling når det gjelder retningsans og geografi. Seriøst!

19. Elsker å planlegge bursdagsfeiringer osv sammen med barna, og ikke minst drive med forberedelser i sammen. Fantastisk gøy å lage ting, og selvsagt enda mer gøy sammen med barna!

20. Har aldri skjønt hvordan begrepet “kjede seg” ble til – hva er det?? Har man ikke alltid tusen ting man kan henge fingrene i? ♥

Phuuuuuui, 20 fakta var jammen MANGE!! hjelpes, dette tok tid!! Men, jeg kom da i mål ♥ Imponerende at du hang med hele veien!

Ønsker deg en DEILIG dag!

✭ stor klem ✭

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...