Bursdagskake – med MikkeMus i marsipan

IMG_2734_mikke_mus_marsipan

Velkommen til ToneroseDesign ♥  Vi hadde to runder med bursdagsfeiring til Daniel, og da var det klart jeg måtte lage ei bursdagskake til feiring nr to også! Denne laget jeg litt annerledes, jeg forsøkte å modelere en Mikke-figur i marsipan. Kaken trakk jeg med marsipan, og sprayet marsipanen svart med fargespray ifra pme (enkelt!) Den modelerte Mikke-figuren plasserte jeg på toppen av kaka, og ved siden av Mikke plasserte jeg noen små marsipanstjerner i rødt. Stjernene drysset jeg forresten spiselig rødt glitter på – herlig! hihi. (synes desverre lite på bildet) På toppen av kaka står det også DANIEL, og nederst rundt kaka et rødt marsipanbånd med mye mørkerødt glitter. That’s it! ‘Enkel’ kake til meg å være (minimalt med detaljer) – men sånn blir det når tiden ikke alltid helt strekker til ♥  Tar tid å modelere, og det er alltid gøy å prøve seg på nye figurer. Gutta synes det var VELDIG stas at Mikke satt på kaka, hihi!

Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen i dag – jeg håper dagen din blir eventyrlig! ♥  Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...