Bursdagskake til en arkeologistudent!

arkeologi kake

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer som lovet et bildedryss av kaka jeg viste en sniktitt på i går – nemlig en litt annerledes bursdagskake! Snille mamma Bente overrasket sønnen som studerer arkeologi med en herlig kake til 30årsdagen – kjempegøy!! Dette var en spennende utfordring, alltid gøy å lage noe som er litt annerledes! Bente hadde funnet et bilde av en kake på internett som hun ønsket tilsvarende til – kaken kan du se her. Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder..

IMG_7405

Håper Arild ble glad for kaken!

IMG_7411

Mange morsomme detaljer, og ulike verktøy etc.. Alt modelert i marsipan.

IMG_7413

Til de ulike lagene nedover i jorda brukte jeg ulike ting for å få spennnde struktur, feks nederst er det raspet kokesjokolade. Adre ting jeg brukte var ulike frokostblandinger (masse å velge mellom her!), hakkede nøtter etc etc. Hvorfor ikke? hihi.

IMG_7414

På en kake til en student er det klart vi må ha med litt bøker!

IMG_7415

…og en verktøykasse! Gresset er forresten litt kokos som jeg har farget grønn – om du lurte på dette!

IMG_7416

Jeg tenkte at jeg måtte jo nesten bruke kakestykket som jeg skjærte bort ifra kaken, dermed laget jeg en liten bakke, og trakk den med marsipan også. På toppen av bakken modelerte jeg en marsipanbøtte som jeg fylte med raspet kokesjokolade – slik at det så ut som jord som ble gravd opp. hihi!

IMG_7420

Et gratulasjonskilt var også på sin plass! (marsipan, i stolpene er det spaghetti inni slik at alt er spiselig, men at skiltet kan stå av seg selv)

IMG_7423

Bursdagsbarnet modelerte jeg i sjokolade etter bilde jeg fikk tilsendt, og han er såklart iført trøya til sitt favorittlag!

IMG_7425

Det var det hele for i dag! Håper du synes det var en artig kake!

IMG_7430

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag – jeg håper dagen din blir STRÅLENDE!

Stor klem,

tonerose underskrift

3 Comments

 • Connie on November 15, 2012

  Kjempe flink er du! Du har gitt meg inspirasjon til kakebordet til bryllupet 🙂 Takk! 🙂

  • Tonerose on December 2, 2012

   Hei Connie,

   Hjertelig takk!! =)

   Så bra, helt toppen!! Kos deg masse med planleggingen fremover!!

   Stor klem!

Leave a Reply