{ Buskerud Storsenter // lørdag 18. April // ToneroseDesign // DIY // kake }

buskerud storsenter

På lørdag er jeg så heldig å være invitert tilbake til Buskerud Storsenter – jeg gleder meg!

Da kommer jeg til å vise trinn-for-trinn hvordan du kan lage denne skjønne kaka selv, en kake DU garantert får til! Jeg kommer selvsagt med mange tips underveis, samt tips og idèer til bordpynt og evt andre søtsaker. Du er hjertelig velkommen til å spørre om akkurat det du lurer på i forbindelse med en feiring du skal ordne istand – enten det er konfirmasjon, bryllup eller dåp, eller en enkel liten vennekveld. Jeg gleder jeg meg til å hjelpe / komme med idèer og forslag etter beste evne! Dette blir gøy ♥ Håper å treffe deg på senteret på lørdag!

Ønsker deg en NYDELIG dag ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...