{ Buskerud Storsenter Lørdag 6.Desember }

buskerud storsenter jul

God morgen! Jeg håper du koser deg med juleforberedelser, kan senke skuldrene og slippe stress ♥ Her hos oss koser vi oss med litt julepynting her hjemme, og i dag blir det forhåpentlig litt pepperkakebaking etter barnehagen. Alltid kos! Jeg ligger fint i rute med planleggingen av julegavene, mange er i hus allerede. Dermed blir det tid til julekos med barna istedenfor stressende shoppingrunder. Deilig! ♥ Det blir nok turer på senteret, men forhåpentligvis med senkede skuldre og god tid ♥ På lørdag er jeg så heldig å være invitert til BuskerudStorsenter – jeg gleder meg!! Da viser jeg deg hvordan du kan pynte søte cupcakes i julestil, pepperkaker osv. Kjempestas om DU vil titte innom! Jeg svarer selvsagt gjerne på spørsmål om kakedekorering generelt, og planlegger du dåp el er det bare å spørre om tips til alt fra hovedkake til dessertbord ♥

JEG GLEDER MEG!

buskerud storsenter jul

Jeg håper vi sees ♥

Bildene er hentet ifra senteravisa til BuskerudStorsenter – du finner den HER

Ønsker deg en NYDELIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...