{ Cakepop-monstre // Halloween }

KL5A8851-kopier

Lyst til å lage noen artige cake pops til Halloween?

Lag de gjerne sammen med barna! Her har jeg laget cakepops som jeg har dekorert med lilla marsipan – for å lage “håret” kan du feks bruke en hvitløkspresse! Ellers så kan du selvsagt bruke en sprøytepose og “gresstupp” om du ønsker å sprøyte på håret isteden. Øynene har jeg kjøpt ferdige (spiselige) på Cacas. Cakepops lager du ved å bruke kakebunn eller cupcakes som smuldret opp, og blandet sammen til med krem, feks sjokoladekrem til en klissete deig. Rull sammen små baller og sett i fryseren en halvtimes tid. Deretter kan du dyppe de i sjokolade eller candymelts – eller gjøre som jeg har gjort her – dekorere de med marsipan!

Kule små monstere!

Have fun ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...