CARSkake – ørkenstil! hihi. {Bildedryss}

IMG_8478

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer et bildedryss av ei Biler-kake jeg laget for en liten stund siden. Denne gangen valgte jeg å lage cars-kaken med ørkentema, tenkte det kunne være en artig vri! Alt av pynt har jeg laget av marsipan, klikk deg videre for å lese mer om hvordan jeg laget den/se flere bilder…

IMG_8494

Selve kaken har jeg skjært litt til i fasong før jeg trakk den, jeg tenkte det kunne være gøy med en litt annerledes fasong – og dermed få en skikkelig “vei” på kaka!

IMG_8479

All kakepynten har jeg laget av marsipan, ved å lage skiltene noen dager i forveien rekker de å tørke/stivne såpass at de vil kunne stå oppreist av seg selv.

IMG_8482

Som stolper har jeg brukt bred spaghetti, dermed er alt spiselig! Skiltene har jeg malt med konditorfarge.

IMG_8481

Jeg trakk kaka med marsipan som jeg farget lys brun, og deretter strødde jeg på massevis av sand. Eller, dvs det er såklart ikke sand! hihi. Sanda har jeg laget av knust kjeks, brunt sukker, sukker etc. Synes det ligner på sand!♥

IMG_8484

Noen kaktuser har jeg plassert rundt på kaka, disse har jeg modelert av marsipan farget grønn  – deretter preget jeg litt mønster i de ved å bruke et modeleringsverktøy. Har du ikke dette kan du bruke feks en tannpirker.

IMG_8486

Noen marsipanblomster i litt knalle farger tenkte jeg kunne passe, og det samme med noen kjegler rundt omkring på kaka.

IMG_8487

Hmmm.. Det tror jeg var det hele – spør om du lurer på noe! Enten send meg en email på ToneroseDesign@gmail.com eller legge igjen en kommentar her inne ♥

IMG_8488

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg – jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag!

IMG_8478

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • Lubna on April 17, 2013

  Hei, har du oppskriften på denne kaka el. lignende kaker?

  • Tonerose on April 23, 2013

   jepp, mener dette var vaniljekake – den finner du under fanen “designkaker” – og deretter “oppskrifter”! =)

 • anette on November 24, 2012

  oi oi så flott kake, nyyyyyyydelig Tone!!!!! 😀

  klemmer Anette:)

Leave a Reply