{ Casa Kaos sin boklansering // Føkk lykke! // Musikkvideo }


KL5A1641

Jeg håper du har en DEILIG helg! 
KL5A1620

Selv har jeg vært på farten de siste tre dagene – men nå er jeg hjemme igjen, deilig å se alle guttene mine igjen! ♥ I går var det Damenes aften i FestFabrikken Eiker – hjertelig takk for en STRÅLENDE kveld jenter!


KL5A1684 copy

Det ble ikke så mange timers søvn i natt, men jammen var det gøy!! ♥ I dag har jeg kost meg på ettårsfeiring i FestFabrikken Eiker, jammen fortsatte feiringen i dag også. Koselig med alle som kom innom butikken – og ikke minst hjertelig tusen takk til alle som kjøpte signert bok av meg! Stor stas ♥ HER finner du boka om du ikke har sikret deg din utgave enda ♥

…en ekstra stor takk til verdens beste Lise!! Livet ville ikke vært det samme uten deg, hihi!!

KL5A1682 copy

Meeeen, det var jo ikke dette jeg tenkte å skrive om i kveld! I dag vil jeg nemlig dele bilder fra torsdagen og boklanseringen til selveste Marte Frimand-Anda ♥ Jeg tipper du har vært innom bloggen hennes? Har du av en eller annen grunn ikke det enda anbefaler jeg det på det sterkeste!! Boka hennes Føkk lykke! ble torsdag lansert med en herlig fest ♥

HJERTELIG tusen takk for en utrolig koselig kveld alle sammen!!

HER kan du lese om boklanseringen på bloggen til Marte =)

KL5A1661

Jeg var så heldig å bli kjent med fantastiske Marte i forbindelse med boka vår JukseSuperMamma, Marte kommer nemlig i den med sine aller beste mammatips (geniale!).

KL5A1655

Marte er bare HELT fantastisk, virkelig ei inspirerende dame!


KL5A1653 copy

KL5A1632

KL5A1638
KL5A1648

Kvelden var kjempeflott, og høydepunktet (som jeg hadde gledet meg veldig til) var premieren på musikkvideoen Føkk lykke! Imponerende, hva du får til Marte?!

Skru på fyll lyd og kos deg!

KL5A1590_1 copy

Jeg pyntet og ordnet snacksbord på lanseringen, en ære! Knipset en del bilder av bordet for de som er interessert i dette, kommer eget innlegg etterhvert om det kan være til inpirasjon ♥

IMG_3519

På vei innover til Oslo stoppet jeg i herligste FestFabrikken i Mjøndalen – selvsagt måtte vi ha oransje ballonger! Heliumsballonger er alltid en hit! Fargene for dagen var selvsagt oransj, hentet fra bloggen til Marte ♥

IMG_3523

Selvsagt måtte vi ha photobooth også! Jeg ordnet en enkel instagram-ramme tilpasset eventet, og printet og klipte til en del props. HER har jeg litt ulike photobooth props liggende på bloggen om du vil printe ut ♥

KL5A1703

I tillegg hadde jeg med flere photobooth-props-pakker fra FestFabrikken; dermed var det MYE gøy å velge blandt på bildene!! Photobooth er alltid en stor suksess! (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt)

#føkklykke

IMG_3542 copy

Alltid like moro ♥

KL5A1671
KL5A1629 copy
KL5A1626 KL5A1623

KL5A1688 copy

Dyktige Marte leste litt fra boka si – gleder meg SÅ til å lese hele!!


KL5A1677

På torsdag var jeg så heldig å treffe mange flotte mennesker, og ikke minst fikk jeg endelig møte vakre DiaperDiva!! Du kjenner henne kanskje igjen fra “Kjære mamma”? HERLIG program!! (jeg ser på sumo mens jeg redigerer bilder, hihi!) Stine var bare helt nydelig i virkelighet også, fantastisk ♥ Tidligere har jeg laget kake til barnevelsignelsen til den vakre datteren hennes – hjertelig takk! Jammen er ikke verden så stor ♥ Tusen takk for en herlig kveld fine Stine!

KL5A1645 copy

Og du… Marte er jo bare HELT fantastisk!! Tror du ikke hun plukka fram MIN bok under SIN BOKLANSERING? Det er kanskje ikke helt vanlig å anbefale en annen bok i sin egen boklansering… MEN. Blei jo helt satt ut og rørt jeg! Takk skjønne Marte – du er bare helt unik!!

KL5A1693 copy

GARTULERER med fantastisk bok Marte – du er UTROLIG flink!! Gleder meg enormt til å få lest hele boka ♥

TUSEN TAKK!!

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...