Cellofanpose-topper // 17. Mai // Gratis print

Lyst til å lage istand et enkelt dessertbord til 17.Mai?

Et av elementene jeg laget istand til dette dessertbordet, var små cellofanposer fylt med Oreo-kjeks. Superenkelt, godt – og med egne etiketter passer de perfekt til 17.Mai!

Disse er fine på et dessertbord slik jeg har gjort her, men de egner seg også fint som spiselige premier til 17. Mai leiker, om du planlegger dette =)

Klikk et par ganger på bildet over, da blir det større og egner seg fint til utskrift. Skriv ut på vanlig kopiark, A4-størrelse. Klipp rundt hver av etikettene, og brett disse på midten. Deretter plasserer du to kjeks i hver cellofanpose – jeg gjordet det svært lettvint og kjøpte Oreo-kjeks. Alternativt kan du selvsagt gjerne bake selv, feks chocolate chip cookies el. Oppskrift på superdeilige cookies finner du HER. Stift fast etikettene på kortsidene rundt toppen av cellofanposen (husk å lukke cellofanposen først, rull gjerne toppen litt sammen om posen er lang, eller kutt av lengden) – alternativt kan du selvsagt teipe, lime el – men personlig synes jeg det er aller enklest med en liten stift på hver siden for å feste etikettene, slik du ser på bildet.

Kos deg med forberedelser!

Stor klem =)

Alle innlegg i kategorien 17. Mai finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply