ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ choose to be optimistic }

optimistic komp

Den siste tiden har jeg hatt bittebittebittelitt (!) trøbbel med imac´n min – i dag brukte den halvannen time på å skru seg på, og den er ikke akkurat raskere når den er igang. Hjelpes, sånt har man VIRKELIG ikke tid til!! Jeg er SÅ glad i mac´n min, bruker den jo utrolig mye i jobbsammenheng/døgnet rundt, til bilderedigering og alt mulig annet – man tenker ikke alltid over hvor godt man har det før det plutselig er endringer på gang…!

Maskina fungerer IKKE for øyeblikket, håper inderlig den blir bedre raskt ♥ Jeg lever i troa!!

Synes denne quote´n passet fint å dele i dag:

✭ Choose to be optimistic – it feels much better ✭

Samme hvor frustrerende noe kan føles, så føles det alltid bedre å være positivt innstilt til det.

Det er ikke så lenge siden vi flyttet, dermed har vi ikke fått pusset opp og innredet sånn vi ønsker i det nye huset enda – men jeg har veldig lyst til å ha litt quotes rundt kontorområdet mitt, i walk-in´n osv. Litt usikker på hvilke jeg vil ha enda – men jeg har såvdit begynt å idemyldre litt til det! Dermed laget jeg posteren over som et forslag. Klikker du på bildet over blir det litt større og du kan printe det ut om du har lyst til å henge det opp selv også ♥

Ønsker deg en HERLIG kveld videre!

Her kommer jeg tilbringe resten av kvelden/natta med å forsøke videre på å vekke mac´n til liv… Til tider skulle jeg virkelig ønsket jeg hadde utdanning innen data altså, tenk så deilig det hadde vært i sånne settinger som denne!! Ikke like nyttig med optikerutdanningen akkurat nå, haha ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0