Converse i marsipan – til en liten prins! {Nedlasting Mal Babysko}

babysko i marsipan mal converse guttesko
Velkommen til ToneroseDesign! ♥ Som jeg nevnte i fredagens innlegg (marsipan-dukkesko til jente) så laget jeg også et par guttesko til min siste dåpskake. Kaka var til tvillinger, og da måtte det nesten være to par sko! hihi. Herlige mamma’n synes babysko er nusselig – og dermed måtte jo nesten det være med på kaka! Dermed bled det dukkesko til jente, og dagens innlegg – converse-inspirerte babysko til gutt! Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer/laste ned malen jeg brukte…

IMG_3509_baby_sko_marsipan_converse_marsipan_kakepynt
Skoene har jeg laget av marsipan (rema 1000 sin marsipan), som jeg har farget lyseblå. Ekstra hvit marsipan kan du enten kjøpe ferdig farget, eller du kan farge vanlig marsipan ifra matbutikken med flytende hvit matfarge. Marsipanen kjevles tynt, og skjæres ut etter malen nedenfor. Alle delene kan du enten feste sammen med vann eller spiselig lim. Malen var jeg så heldig å finne på www.cakecentral.com – der har de masse flott liggende ute!
_baby_sko_marsipan_converse_marsipan_kakepynt
Klikk på bildet/malen over, da blir bildet større. Høyreklikk igjen på bildet og lagre/kopier det. Åpne/lim det deretter inn i feks word, og print ut i ønsket størrelse. Mine laget jeg små – synes det er så nusselig! Sålen målte kanskje 3-4cm på det lengste? Hmmm, denna hukommelsen er ikke alltid helt optimal! hihi. Begge skoene fikk iallefall fint plass inni håndflaten. Skoene er det lurt å lage noen dager i forveien slik at marsipanen rekker å stivne og holder fasongen sin fint. Inni skoen bruker jeg gjerne en liten ball av palstfolie for å støtte opp marsipanen mens den tørker.
IMG_3515_baby_sko_marsipan_converse_marsipan_kakepynt
Det var det hele for i dag, spør om du lurer på noe ♥ Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon!
Måtte dagen din bli HIMMELSK! Stor klem!
tonerose underskrift
// Flere innlegg om kakedekorering finner du samlet HER

10 Comments

 • Vibeke on January 23, 2013

  Heisann 🙂
  Du er bare så flink asså!!! Jeg skal lage kake til dåpen til min datter og vil ha masse blomster, hjerter og sommerfugler i rosa på den hvite marsipanen 🙂 bruker du noe i marsipanen for at den skal stivne/tørke finere eller som gjør at den blir stivere når den tørker? Og har du noe tips om hvordan jeg kan oppbevare pynten mens den tørker? Har hørt at noen bruker tomme eggekartonger.
  Hvordan blander du i farge? Må det gjøres for hånd?
  Og et siste spm 🙂 hvordan oppbevarer du store kaker?? Bør de være helt luft tette eller “svetter” kaken da? Og vil jo ikke at den skal bli helt tørr heller….
  Håper du har tid å svare meg 🙂
  Tusen takk for all inspirasjon og for en nydelig blogg <3

  Klem fra Vibeke

  • Tonerose on January 28, 2013

   Hei Vibeke,

   Hjertelig tusen takk for så gode ord ♥

   Høres ut som en herlig plan for dåpskaka =) Nei, jeg bruker ingenting i marsipanen. Vet det er mange som blander med Tylose etc, men jeg bruker altså ingenting. Jeg bruker litt ulike ting til å få ulik fasong på feks blomster – hva jeg bruker avhenger av blomst og ønsket fasong. Jeg bruker eggekartonger jeg også – men til feks mindre blomster bruker jeg malepalett =) du vet, sånn type med mange små skåler, fåes kjøpt på feks søstrene grene =)

   Ja, jeg blander farge på hånd – knar inn fargen. =)

   Jeg oppbevarer kaker i kjøleskap, ikke tett pakket inn. Har du annet i kjøleskapet, så pass på at dette er pakket tett inn – ta evt ut frukt etc. =) Nei, når kaka er trekt med marsipan el blir den ikke tørr med det første, trekk kaka med et lag sjokoladesmørkrem eller smørkem før du trekker den med marsipan =)

   Håper dette var til hjelp! =) Spør igjen om noe var uklart! =)

   Anytime, glad du liker å titte innom!

   Stor klem!

 • Trude on July 25, 2012

  Takk for en kjempeflott ide!Jeg lånte ideen til vår barndåp i helgen, og la inn en link til bloggen din som takk:)Slik ble resultatet: http://jaktenpadetegentlige.blogspot.no/2012/07/hagefest.html

  trude

 • Anonymous on July 16, 2012

  Dæven!!! dette var noe jeg skulle ønske jeg kunne. WOW!!
  Tar du bestilling av kaker? En sånn kake vil jo jeg ha.. 🙂

 • Tonerose on July 10, 2012

  Hei Stine,

  Så koselig at du liker bloggen min!! Hjertelig takk for det! =)

  Så moro at du også synes kakebaking er gøy, er jo så stas å lage noe litt annereldes!! =)

  Jeg håper du nyter deilige sommerdager!

  Stor klem!

 • Tonerose on July 10, 2012

  Hei Frøken Hafstad,

  Hjertelig takk for det!!

  Stor klem!

 • Tonerose on July 10, 2012

  Hei Jane,

  Søta! =) Hjertelig tusen takk!!

  Takk for det, jeg håper du nyter deilige sommerdager!

  Stor klem!

 • Stine on July 8, 2012

  Så flink du er!
  Måtte legge igjen et lite spor etter meg når jeg er innom på denne “søndagsturen” Virkelig en inspirerende blogg du har og veldig nyttig da jeg synes kakebaking er veldig gøy selv.
  Legger deg til i bloggrullen min jeg, så gleder jeg meg til å følge deg videre.

  Fin søndag!

 • Frøken Hafstad on July 8, 2012

  Så tøft:)

 • Jane on July 8, 2012

  Så utrolig kult 🙂 Du er så flink asså.
  Ønsker deg en flott søndag
  klem Jane

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...