{ cowboybursdag // dessertbord // bildedryss }

KL5A1819_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Happy lørdag!

KL5A1836_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Jeg har ikke kommet så langt som til å dele dessertbordbilder fra cowboybursdagen til Daniel – så her kommer de! Håper de kan være til inspirasjon ♥KL5A1820_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Det ble enkle løsninger på dessertbordet denne gangen – men det fallt godt i smak uansett!

KL5A1826_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Jeg designet etiketter i Photoshop – de kommer snart på bloggen til gratis nedlasting om noen vil lage tilsvarende. Denne gangen printet jeg ut blanke etiketter, og skrev på for hånd – SÅ lettvint ♥KL5A1821_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Dette var til familiebursdag, så vi var ikke så veldig mange – dermed var denne kaken MER enn nok. Det er sukkerbrød, dynket med ananasjuice, fylt med vaniljekrem, bringebærkrem, valnøtter og masse friske bær. Kaka er trukket med et lag marsipan, som jeg deretter har malt i ku-mønster med matfarge. Pyntet med cowboystøvel i sjokolade (form kjøpt på Kakebua), tau laget av marsipan (silikonform fra First Impression molds), plakett av marsipan (silikonform fra FestFabrikken) og marsipansheriffstjerne laget med form fra Kakebua. “Sanda” har jeg laget av kjeks som jeg har knust ♥

KL5A1822_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Jeg plasserte dessertbordet utover en kommode i mørk tre, istedenfor duk la jeg på noen cowboy-tørklær i trekanter. Disse kjøpte jeg inn mange av til barnehagebursdagen – barna fikk til å ha rundt halsen, samt at jeg pyntet bordene med de. Cowboy-stil!KL5A1823_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Banner printet på grov kartong – gratis nedlasting kommer raskt på bloggen ♥

KL5A1825 _cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Brownie stekt i langpanne, kuttet i biter, og festet skjønne papirsugerør fra FestFabrikken til. Jeg har strødd “sand” (kjeks) over for å få en “røffere” look. Søteste “tørklebåndet” har jeg kjøpt på ebay.

KL5A1828_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Sjokoladecupcakes i søte former fra FestFabrikken – pyntet med sheriffstjerner i marsipan (laget i form fra Kakebua)

KL5A1830 _cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Marshmallows dyppet i sjokolade og deretter sand/kjeks – plassert på papirsugerør fra FestFabrikken. I overkant søtt for min del – men unga elsker det!

KL5A1832_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Kule små bøtter kjøpte jeg på Søstrene Grene for en stund siden – perfekte til cowboybursdag! Fyllt med peanøtter med skal, ekte cowboystil ♥

KL5A1834 _cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

I min familie er vi mange som elsker mandelkjernepudding – her laget i cupcakeformer fra FestFabrikken.

KL5A1840_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

“Traktorhjul”/oreokjeks – veldig lettvint med ferdige ting på dessertbordet…!

KL5A1835_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Gutta er veldig glad i kokosboller – eller “hestebæsj” som det ble døpt om til… 4åringshumor ja!

KL5A1841_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Ved å ha etiketter på dessertbordet får man raskt en helthet på dessertbordet, samt at det er praktisk ved eventuelle allergier osv.

KL5A1838 _cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Litt salt på dessertbordet faller alltid i smak! ♥

KL5A1842_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Røde druer i søte små cowboybøtter

KL5A1843_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

På hver ende av dessertbordet plasserte jeg store krukker som jeg fylte med popcorn – nam! Disse lekre krukkene har jeg kjøpt på Martines Landhandleri i Kongsberg (jeg holder kurs der i april) – elsker de! De er egentlig lykter til å ha lys oppi, nydelige.

KL5A1850_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Jeg stiller oftest opp dessertbordene mine symmetrisk – da er det mye lettere å få de til å se ryddige ut ♥

KL5A1851 _cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Bursdagsbarnet! ♥ (bekalger svingende kvalitet på bildene)

KL5A1914_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Daniel plasserte selv fire lys på kaka – blåse lys på kaka må selvsagt til! På pappas arm er ekstra stas ♥KL5A1919_cowboy_bursdag_party_dessertbord_kakebord

Både store og små hadde kledd seg ut – kjempegøy! ♥ Jeg bestilte cowboyhatter og tørklær på ebay, sammen med skjorte og olabukse ble det perfekt! (på ebay kostet ikke hatter og tørklær så mye, jeg kjøpte jeg flere slik at alle som ville kunne ha) Flere innlegg/bilder ifra cowboybursdagen finner du HER, og flere bilder fra barnehagebursdagen kommer ♥

Håper dagens innlegg var til inspirasjon, vi koste oss masse med cowboybursdag ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...