{ cowboybursdag // leiker // diy }

KL5A1715_cowboy_bursdag_party

Da vi feiret 4årsdagen til Daniel sammen med barnehagen, feiret vi ute i hagen- og da ordnet jeg klar noen leiker. Tro det eller ei, men dette var 9.januar – og det var NULL snø!! Nå er det jo plutselig utrolig masse snø overalt! Jeg forberedet litt klassiske leiker, som nesten ikke koster noe ♥

KL5A1717_cowboy_bursdag_party
Jeg samlet på blikkbokser, i alle varianter! De store hermetikkboksene laget jeg hull i og tredde hamp/tynt tau gjennom – kjempegøye å “gå” på!! Hullene i blikkboksene laget jeg ved å slå hull med en stor spiker – gjort på 1-2-3!


KL5A1714_cowboy_bursdag_party

Hermetikkbokser i samme størrelse, perfekte å kaste erteposer – eller en ball på! Disse har jeg pyntet litt, først fjernet jeg etikettene – og deretter har jeg brukt dobbeltsidig teip og festet på en sheriffstjerne i kartong.

KL5A1703_cowboy_bursdag_party

Daniel sin gyngehest fikk lov til å bli med ut, klar til å kaste lasso rundt! Bursdagen kom litt brått på, egentlig var planen å få tak i en mindre ring til lasso – men da var det bare å bruke det vi hadde i hus ♥ Jeg brukte guttas rockering, denne surret jeg hamp rundt slik at den så ut som en lasso. I enden festet jeg et stykke hamp som jeg først tvinnet slik at det skulle bli tykkere og minne om et tau.

KL5A1718 _cowboy_bursdag_party

Potetløp hvor man løper om kapp med en potet på skje er alltid en klassiker..

KL5A1745_cowboy_bursdag_party

Planen var egentlig å grave etter gull (sjokoladegullpynter og gulldubloner/leikepenger) – og det hadde jo vært SÅ mildt dagene før, men plutselig kom frosten – og all sanda var frossen den morgenen! Dermed var det storebror (5år) som kom med den gode idèen at det kunne være gullfiske isteden! Han var hjemme ifra bhg for å hjelpe mamma´n med å ordne klart, og dermed var mamma´n bittebittebittelitt stressa med å rekke å dekke bord, blåse ballonger osv – så Lukas fikk frie tøyler. Da fant han en tykk pinne, litt av hampen jeg brukte til alt mulig, samt en av de små metallbøttene. Så spurte han om jeg ville henge opp et stoffstykke, og plasserte en liten stol og bord osv på baksiden, og rigget seg selv klar der. Han skulle nemlig være den som gav alle barna gull oppi bøtta når de fiska. Perfekt! Dette var absolutt populært hos barna ♥

KL5A1747_cowboy_bursdag_party

Jeg hadde egentlig planer om å skjære til en liten saloon/fengsel av store pappesker, men tiden strakk ikke til – dermed spikret jeg opp noen plank rundt nederste delen av leikehuset til gutta – dette ble perfekt “fengsel” til cowboyene/røverne! Unger er så takknemlige, gutta oppdaga med en gang at det var fengsel såklart!

KL5A1750_cowboy_bursdag_partyVi STORKOSTE oss med barnehagebursdag, utrolig heldige som har en så fantastisk fin barnehage!!! ♥

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...